שלוםםםםםםםם!

Angel Girl1

New member
שלוםםםםםםםם!

וואי... לא היתי כאן הרבה זמן... טוב... אני רואה שלא הרגשתם בחסרוני...! טוב... נתחיל בזה... שאחותי מתחתנת! ונמשיך בזה, שיש לי בעיה רצינית... ליתר דיוק... לבן דוד שלי יש בעיה רצינית... טוב, לפני שבוע הינו כל המשפחה בארוחה משפחתית... ובן דוד שלי היה בחדר, דיבר בפלאפון... ואני היתי ליד החדר, חיפשתי משהו, ושמעתי אותו מדבר... ואז הוא אמר: נראה לי שהיום אני יספר להם שאני הומו, ליד כל המשפחה, כך שכולם ידעו... אני היתי בהלם... וכשהוא סים לדבר נכנסתי לחדר... ודיברתי איתו. הוא סיפר לי הכל... והוא אמר שהיום הוא כנראה יספר, בגלל שכל המשפחה כאן. אמרתי לו שלא כדאי לו כשכולם נמצאים... הרי זה משהו שלא לוקחים את זה בקלות... וחשוב לציין שני דברים: בן דוד שלי נשוי+ילדה! והמשפחה שלי הומפובית בצורה מדהימה! טוב, בקיצר... אמרתי לו שהוא לא נראה לי צריך לספר היום, ושיום אחד הוא צריך לספר למשפחה הקרובה שלו, ולחכות קצת זמן, לתת להם להתרגל לרעיון שהוא הומו... ואז לספר לכולם. והוא חשב על זה, והסכים איתי... כרגע, הוא עדין לא יודע מה הוא צריך לעשות... הוא פוחד מהתגובה של כולם... אמרתי לו שכדאי לו להיכנס לכאן, בגלל שיש בפורום הזה הרבה אנשים שעדין בארון, ומבינים איך הוא מרגיש... והרבה שכבר מחוץ לארון, ויכולים לתת לו עזרה ויעוץ. אך הוא אמר שהוא לא יכול להיכנס לכאן, בגלל שזה יהיה יותר מדי גלוי וברור... לכן, אני כותבת את המכתב בשמו, ומבקשת שתעזרו לו. אני יעביר כל הודעה שלכם אליו... אז... מה הוא צריך לעשות?

MARMELAD

New member
תראי

בסה"כ אני לא מבין מה כזה גלוי וברור אם הוא ייכנס לפורום..... בתכל´ס את צודקת: באמת לא כדאי לצאת מהארון ככה סתם. בטח שלא מול כל המשפחה. ובטח שלא כשאתה נשוי + ילד. לפעמים אנשים כל כך רוצים לספר לעולם שהם גייז שהם שוכחים שהם צריכים לחשוב גם על איך העולם יגיב לחדשות האלה. כאילו, לצאת מהארון באמצע ארוחה משפחתית? איפה השכל כאן? הוא כבר לא בן 16, שאחר כך ההורים יכולים להגיד "טוב, הוא בגיל ההתבגרות". אם הבן אדם נשוי + ילד הוא צריך להפגין קצת אחריות. גם אם זה ביציאה מהארון. ועוד משהו. נראה לי שמה שלא נכתוב לו כאן, לא יהיה עם יותר מדי משמעות. מהסיבה הפשוטה שלדבר דרך מתווך - משהו תמיד מתפספס באמצע. אבל תגידי לו, שייכנס למחשב. שיגלוש לכאן - או לזהות מינית - או לגאווה בנענע. ושגם אם לא בא לו לדבר, לפחות שיקרא קצת, ואולי יהיה לו יותר קל לקבל החלטות לגבי איך ומתי לצאת מהארון. גיא

למעלה