שלוםםםםםםםם

שלוםםםםםםםם ../images/Emo13.gif

מה קורההה איתכם אנשיםםםם???? טוףףף אז רציתי להודיע לכם שמחר זו הבגרות האחרונהההה בהחלט שלי ואזזז החופש שלפני הגיוס. כמו כן יום חמישי האחרון נערכה מסיבת הסיוםםםםםםםם שלי =] שיהיה לכולםםםם שבוע טוב ובחייאת זומזום תפסיקו
שלכם, רוזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יאאאאאאאאאא רוזע../images/Emo13.gif

כמה שאני התגעתי אלייך :) אממ איתי בע"ה הכל טוב מה איתך מאמי? :) אממ רוזע המון המון המון בהצלחה מחר בבגרות באנגלית. תהני לך מהחופש שלך לפני הצבא נשמה. ונצלי אותו על הצד הטוב ביותר!! כמובן תהני במסיבת הסיום כי ליב' יש רק אחת כזאת שבוע מדהים רוזע שלך חן מהמר שלא מוותר

LunasRoze

New member
רוזע לפני שיצאתי מפתח הדלת ראיתי את

ההודעה שלך , היייייייייייייייייייייייייייייי ביייייייייייייייייבבבבבבבבבביייייי מה שלומך ????? כל הכבוד שנגמלת מהבלוגים אני גאה בך :) שיהיה בהצלחה במבחןןןןןןןןןןן , אוהבתתתתתתתתתתתתתתת לונה

Baby IN Red

New member
וואליעעעעעעעעעעעע

ילדת בריזרררררררררר:) טוב לדעת שהכל בסדר אצלך ילדונת בהצלחה בבגרות ובצבא אוהבת ומתגעגעת המון המון שלך בריזר:)

../images/Emo189.gifר../images/Emo189.gifו../images/Emo189.gifז../images/Emo189.gifה../images/Emo189.gif

מ
ק
ס
י
מ
ה
ש
ל
י
!!!! מאחל לך
ה
צ
ל
ח
ה
רבה ומרובה,
ה
צ
ל
ח
ה
מלאה - הן בבגרות והן ב
ג
י
ו
ס
הקרב ובא ובכלל, בכל פועלך - בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! שיהיה באמת בשעה טובה - נפלאה ו
מ
ז
ל
ט
ו
ב
!!!!
מתגע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
גע
..... שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, האיש והאייקונים, דדי.

רוזעעעעעעעעעעעעעעע

כפרוני עליך!! גם לי היתה בגרות הבוקר אבל לא קמתי:\ :|:|::::::|:|:|מגרפכמהגר,בכ בהצלחה!! לי הבגרות הארונה עוד חודש באזרחות וזהו!(ואז נשאר להשלים ספורט ואנגלית חחח) מואה

וואיייייייייייייייייי

בונא יא קרציההה... תצאי מפה כברררררר כל פעם שאני חושבת שהיא נעלמה..היא מציצה לפה מחדשש
סתםםםםםםםםםם רוזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחות יפה שליייייייייייי חולה עלייךךךךךךך
והייתה לנו את המסיבת סיום הכי מושלמת שיששששש וזה לא פייר שסיימת... גם אני רוצה כבר לסייםםםםםםםםםםםםםםםםםם מוואהההההההההההה חולה עלייךךךךךךךךךךךךךך

למעלה