שלוםםםםםםםםם

שלוםםםםםםםםם

שמעתי יש פה אגמים בסביבה.. אגמים יפים כאלה, עמוקים, שנעים לטבול בהם, לשכשך רגלים, ולהרגיש כמו בבית... מישהו מכיר?.... מישהו יודע?.......
נשיקות חברה שלי

אוקימוס?????

אולי אוקינוס???
בכל מקרה, צריך לבדוק מה גובה המים, קרים, חמים.. ואז מחליטים!!

אגמים

New member
שלום חברה שלי

איזו הפתעה נעימה!!! מאד עסוקה לקראת הנסיעה ורק עברתי פה בשכונה...ופתאום ראיתי שחיפשת אותי... להתראות בקרוב.

יששששששש

סוף סוף הגעתי לאגם הנכון!!!
הגיע הזמן שתגיעי לשכונה. אבל יותר חשוב שנתראה בשכונה האמיתית!!
בהחלט בקרוב להתראות מתוקה. בהחלט.

הצעדן

New member
לאו דווקא ../images/Emo13.gif

but the Hebrew here is not very friendly and it takes too long. I can write long messages on occasions when the big ocean permits and the winds fly in right direction. And where are you located if one might ask ?

ואתה חושב

שאוקיינוס ורוחות הם מה שיעמדו בדרכי?....
סימן אתה לא מכיר אותי. כתוב באנגלית, אני אענה בעברית, ומה יכול להיות רע?... והלוקיישן שלי פשוט - ישראל.
מה הלוקיישן שלך?

הצעדן

New member
לא רע בכלל ../images/Emo13.gif

ובשובה לשאלתך, אני ממוקם כרגע לחוף האוקימוס השקט. אמנם לא ממש על החוף - אבל מספיק קרוב כדי להנות ממיזוג אויר טבעי. ולמה דווקא אגמים ?

למה לא?..

הם לא גדולים, לא קטנים, המים בהם בדרך כלל מתוקים. והאמת, אם תעלה שתי הודעות למעלה-תגלה את האמת.. האוקימוס השקט?.. אמממממ לחופי ארץ האש?.. לחופי ארץ המחולות?.. חם או קר?.. אוהבת אגמים אוהבת משחקים (((((:)

הצעדן

New member
בגן עדן עירוני

ההצלחה היא האופק... אבל האמת היא שג´ונגל עירוני הוא תאור מדויק יותר. וזה פחות רומנטי מכפי שזה אולי נשמע. . ונכון: יש משהו באגם ועגמומיותו שכרוכים להם יחדיו.

והצעדן

נמצא בגן עדן עירוני לצרכי הצלחה בלבד?.. ועגמומיותו של האגם נשכחת, למראהו בבוקר צלול, כשהמים שקטים וכחולים.. אוהבת אגמים עדיין בחיפושים במפה (((:)

הצעדן

New member
גם מים שקטים סוערים לפעמים

מתחת לפני השטח. הצלחה היא מושג חמקמק אבל כן, הצעדן נמצא פה בתור שוליית קוסמים לצרכי קריירה צנועה.

למעלה