שלוםםםםםםםםם

שלוםםםםםםםםם

שלום לכם אנשים טובים!!!!! ממצב???????? טוב אני חדשה פה.......ואני חולה על אמינם הכוסון!!!!! אמינם השולט

Altryne

New member
שמעי רגע

דברים כמו אמינם הקוסון אמינם השווה נקטלים בפורום הזה רק לידיעתך אם את רוצה קבלת פנים סבירה את חייבת לפתוח שרשור חדש ולרשום משהו כמו שאת מתחברת למוסיקה שלו למילים... מבינה? עוד 20 דק' משליחת הודעה זו אם לא יהיה שרשור חדש שלך אני יבין את זה כ"שמת עלינו זין" ואז הקטילה תתחלי :)

Psycho MC

New member
בוא'נה, אלטריין!

אתה מעצבן אותי כבר! חלאס להתחנף פה לכל הומו שנכנס ולדבר איתו נורמלי!

Altryne

New member
שמע....

אתה לא יכול לדעת... אולי זה היה בטעות חחחח אבל בסדר צודק.... לכי מפה מטומטמם אחת... שנואים פה אנשים שחושבים שאמינם הוא כוסן לכי!!! וסייקו תתחיל להרגיע לפני שאני יעצבן אותך באמת חחח

שמעי...... שני דברים יש לי להגיד לך

קודם כל תרגיעי/ תרגיע את עצמך באופן מידי......... ודבר שני אני יכולה לרשום פה מה שאני חושבת ואם יש לך בעיה עם זה אז אל תיקרא/י את מה שאני רושמת...........

Psycho MC

New member
בוא'נה, אלטריין!

תרגיע את עצמך באופן מידי! שמעת?! יא בור חסר נימוסים!!! תרגיע! או שהיא תקרא לעצל והוא יעשה לך פריסטייל על זה שהוא רוקד במועדון ודופק ילדות מטומטמות שנכנסות עם ניקניימים כמו "מתה על עצל"! שמעת?! תרגיע!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(לא) וזה הצל

Altryne

New member
חחחחחחחח

אהההההההההההההההה איזה זונה מצחיקה את! סתמי ת'פה ילדה קטנה ומטומטמת.... את לא יודעת כלום מהחיים שלך... נתנו לך פה סיכוי ולא לקחת אז לכי להזדיין צאי מהפורום המזדיין הזה ואל תחזרי הבנת? או שאני אישית יטפל בך!(_חחחחחחחח_) אה ושכחתי להגיד משהו הצל הוא LOH!!!! loh loh loh loh סתם זבל מזדיין בלי קול השרמוטה של סאב חחחח חחח אם יהיו להם דרגות אז אפילו לסיוון תהייה דרגה יותר גבוהה ממנו חחח

להגיד לך את האמת

אני עדיין לא יודעת למה אתם נגדי, אם אמרתי משהו שפגע בכם אז אני ממש מצטערת............. תגידי לי מה עשיתי לא נכון פה ואני יתקן!!!

אההההההההה

אבל זה מה שאני חושבת..... אבל אם זה מפריעה לכם אני לא יגיד כאלה דברים. אני ממש מצטערת....... וחוץ מזה כשרשמת את ההודעה בכלל לא הייתי לעד המחשב..........

למעלה