שלוםםםםםםםםםם........

שלוםםםםםםםםםם........

הייתי מעריצה שרופה של ג'ניפר.. ועכשיו כבר לא!!! אז........ יש לי הרבה מאוד מאוד חומר עלייה.... מחו"ל ודברים נדירים כל המעוניינים דברו איתי ב: אייסי: 217275805 איימל: [email protected] או שליחו לי מסר אילנה

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifנ"ש../images/Emo26.gif

נחשו מה יש לי... וליאת..אחרי שיום שלם כתבו פה הודעה אחת בלבד(
) את לא יכולה להעיר על מה שאני ומור עשינו אתמול...

שירה:

יאזונה שונאת אותך תמותי אמן גם אני רוצה אבא באנגליה
מי מוכן לקחת על עצמו פרוייקט ולשלוח את אבא לאנגלייה או לארצות הברית *יותר טוב*

Lopezit

New member
בואי נחשוב למה!!!

אולי בגלל שאני לא כתבתי כלום?! לא שמתי תמונות וחדשות!! כי רק אז אתם "טורחים" אולי רק אם יש לכם כוח, להגיב... אני מתאמצת ושמה לכם פה דברים ואתם שמים על זה זין נמאס לי כבר

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifליאת...את לא חייבת

להתעצבן ופורום לא מורכב רק מחדשות וכו' וכו' אלא גם משיחות עם אנשים..ואני דיברתי עם מור..את לא חייבת להתנפל ולהיות מגעילה...את עדיין לא מנהלת ועדיין אין לך את הסמכות להגיד לנו מה לעשות ומה לכתוב ומה לא ושוב..את לא חייבת להתנפל! אם התעצבנת זאת בעיה שלך..ת'אמת אני לא מבינה למה התעצבנת כי אין לך סיבה כל היום לא כתבו שם הודעות ורק אני ומור כתבנו קצת..אז דיברנו..להזכירך ליאת בפורום מדברים ויש לי את הסינגל החדשששששששש של ג'ניפרררררררררררררררררררררררר ייאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני מאושרתתתתת

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלירון

אם מישהי פה כבר צריכה להרגיע זאת את כאילו מה אמרתי זה היה בצחוק

וזה היה מה זה "מצחיק"

אל תעצבני אותי עכשיו אוקה?? אחותי לא עומדת בצמתים כל יום כשנגמר הבצפר!! מה היא כמוך?

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאוי נו באמת!

מה העצבנות?מה ההתנפלות?כאילו מה אמרתי!חוצמזה את אמרת ראשונה שאני כלבה אוי באמת מה את לא יודעת לקחת דברים בצחוק?איזה ילדה..

עזבי אותי עכשיו...

אין לי כח אלייך.. איון לי כח לריב איתך עכשיו... אני בשיא העצבים... ואת סתם מעצבנת אותי יותר ומה זה אין לי כח אלייך עכשיו... ואל תתחנפי אליי באייסיקיו אחריה זה...

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמי מתחנף?

אני לא אתחנף ולא שומדבר זה שאת לא יודעת לקחת דברים בצחוק זאת כבר לא אשמתי...

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifהבנאדם האחרון

שאני אתחנף אליו זה יהיה אלייך אם כבר אני יתחנף למישהו זה יהיה מישהו אחר כאילו למה יש לי להתחנף...נו באמת! איזה ילדה מפגרת!

למעלה