שלוםםםםםםםםםםם

שלוםםםםםםםםםםם

לכן שלםםםםם לכן שלוםםם לכן שלוםםםםםםם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? בנות שמשעמם להן כמוני חיחיחי שרוצות לדבר על כל דבר מצחיק מעניין מרגש מדליק אז יאללההההההההההה זה הזמן לדיבורים חחחחחחח סבתא יחנה שכמוני אני פה בריקוד סוהר בישבילכן חחחחחח

במקרה נכנסתי

ות'אמת לא משעמם. בעצם שיעמום זה עניין של יחס . מ-צפה לי עוד הרבה עבודה בבית אבל כרגע אני בהפסקה. אז מכונה מחכה לי לתלייה ולפתוח עוד אחת. לשטוף בקבוקים. להפשיר בשר למחר. לשטוף כלים ורצפה. וכמובן למחוק את כל הציורים החדשים מהדלתות.....ולחכות שהג'ינג'י יתחיל לצרוח בשביל אוכל.

mevav1

New member
חח באמת לא משעמם..ותגידי חמולונת...

ראית??????????? קיבלת??????? איך הם? אגב,איך הג'יפ של אׁדל היפה? ואיך הג'ינג'י.?מחכה לך או את לו? אדל ישנה כבר? רציתי לטלפן אבל לאנעים לי בשעה כזו אז קבלי ממני
ים ו
ואני מתה לשמוע ולו תגובה אחת מפיך על התמונות

הפיצית כבר ישנה ברוך השם.

הג'ינגי' גם. התמונות ששלחת לי מדהימות ממש בא לי לפרסם אחת בפורום אבל מצד שני אני עדיין דבקה להשתדל לא לפרסם. התמונה של מיתר בשירותים פשוט פוסטר מהמם. ואלייך פותחת שרשור זה, אני ממתינה שתבואי.... דא"ג מחר מרססים לי ת'בית האם להוציא את הדגים?

mevav1

New member
חחחחחח../images/Emo25.gifיופי שהם ישנים..הססססס

למה שלא תפרסמי? לפחות תמונה אחת מהממת של אדל המהממת..שגם האמהות פה יהנו ממנה
ואפילו מג'ינג'י
תודה על המחמאה.. ולא,הדגים במים ולא מאמינה שאם האקווריום סגור הריח יגיע לשם,כלומר,אם זה פתוח אז להוציא אם סגור,להשאיר.

../images/Emo26.gifתזכורת נהלים:

בפורום הזה אין מקום לשירשורים מהסוג הזה, אם אין ברירה, אפשר לשרשר לשירשור
. המקום הנכון לנהל סוג כזה של שיחה הוא במסרים, צ'טים או קומונות.

למעלה