שלוםםםםםםםםםםם!

Tatu4Taty

New member
שלוםםםםםםםםםםם!

קודם כל אני חדש כאן, והגיע הזמן שיפתחו פורום של טאטו אחרי איזה 5 הצעות שלי לפתיחת פורום... והתעלמות מוחלטת של תפוז-תמיכה. אז ככה, אני מכיר את טאטו כבר כמעט שנתיים ויש לי מהדיסק הראשון שלהם ברוסית ועד לחדש באנגלית ( ששניהם ד"א עם כמעט אותם שירים בתרגום צולע לאנגלית... ) אני פשוט מת עליהן!!!!!!!!!! הן מקסימות, יפות, מוכשרות ובקיצור: מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!! אני כמעט בטוח שאני הבנאדם היחיד שיודע לשיר את כל השירים שלהם ברוסית בעל פה בלי להבין מילה... ( למרות שיש לי את התרגום הישיר לאנגלית, אבל כידוע - זה לא אותו דבר ) אני ממש שמח להיות פה ואני גם חושב שהגיע הזמן שהן יוציאו דיסק חדש ברוסית... אני שומע את השירים שלהם 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע והן בהחלט היחידות שיודעות לתאר את החיים שלי בדיוק... זה פשוט משהו שעד עכשיו לא מצאתי עוד משהו שיכול לתאר אותי כל כך ברור... רוב האנשים גם חושבים שחוץ מ"סטייל" אין להם כלום ושאין להם עומק, ואני כמעט בטוח שהם בחיים לא הרגישו דבר בחיים שלהם אם הם לא מצליחים למצוא רגשות בשירים שלהם. ולסיום: Taty Rulzzzzzzzzz! :) Tatu4Taty

קודם כל, מזל טוב על הפורום

חוץ מזה, נכון שאני לא אוביקטיבית, אבל לפי דעתי לtatu4tatyh ממש הגיע לנהל את הפורום. נו טוב. מזל טוב ובהצלחה. יעל

buffgirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הייתי כותבת לך ברוכה הבאה יותר מוקדם, אבל תפוז לא ממש אוהב אותי...

yoni©

New member
ברוך הבא!!!

Baruh Haba LeForumenu HaKat!​
עצוב כמה שמשעמם לי...

Sapir00sh

New member
ברור...איך אפשר לחלוק על זה...

פעם הכי אהבתי את ווסטלייף, עד שהן הגיעו!!! מאז...אני עדיין אוהבת את ווסטלייף חח, אבל טאטו מדהימות!!! וגם השירים שלהן...יש להן כזה סגנון ייחודי מגניב ביותר! והקטע שהם עושות כאילו שהם לסביות, או שהם באמת (אין לי מושג), זה הקטע הכי מגניב בהן!

למעלה