שלוםםםםםםםםםםם!

שלוםםםםםםםםםםם!

חזרתייייייייייי מה המצב? איך הולך? יו כמה זמן לא הקלדתי אני לא בכושר...
בקיצור! היה כיף!!!!! וכמה דברים שקשורים למייקל קניתי את המעדורה המיוחדת של "רע"
ולדבר החשוב, במלון שמתי עין על איש שחום, עם כתמים לבנים בידיים, רציתי לצלם אותו אבל ויתרתי על הרעיון
אז בקיצור שאלתי את אותו האיש (מרוב חוצפתי
) אם הוא חולה במחלה ויטיליגו, והוא אמר לי שכן. הוא היה כזה רגוע, לא עצבני במיוחד. הוא היה בתחילת המחלה, כך שרק הידיים עם כתמים, אבל זה מצמרר להסתכל
זהו, אני חושבת! אז בקיצור מה היה?! משהו חדש?! עידכונים?! אם כן תספרו!!!

Art Of Madness

New member
ברוכה השבהההה!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

התגעגענו!!!!! איך היה??? חוויות מיוחדות???

תודה!!!

גם אני התגעגעתי!!!! והיה כיפי!!!
חוויות מיוחדות סיפרתי! ויה איזה מלון!!!! בלאט ממש ארמון!!!!

אה ודרך אגב

החלטתי שהאלבום "בלתי מנוצח" הוא האלבום הכי יפה בעולםםםםםםםםםם!!!! כן כן יותר ממסוכן!! ואני לא משוגעת! זה אלבום כל כך מעולה! בדרך לאילת ישבתי עם האוזניות של הדיסקמן, עצמתי עיניים והקשבתי שיר שיר! זה היה סבבה! הקשבתי למוסיקה! למילים! לקול המדהים של מייקל! פשוט! חבל על האלבום הזה!!! איזה מבאס!!!

Butterflies

New member
hi Orit:)

Hi how are you? I´m happy you had fun I´m having fun too I finished your picture and when I will come back I will show it to you Its Beautiful Thats It hello to the whole forum I wish I could write every day to help you heal the forum but unfortunatly i cant enjoy everyone Bye Rita

NoodleIsCute

New member
היייייי

גם אני חזרתי אז אני מבינה שנהנית כיף לך! אנחנו קצת נדפקנו מבחינת המלון אבל תכלס היה כיף גם קניתי מלא דיסקים (אני רציתי עוד אבל אמא שלי לא הסכימה
) בקיצור.... לפי מה שראיתי לא פיספסתי הרבה והרגע אמרו בגיא פינס שמייקל בחובות נ.ב. סליחה שהתפרצתי לך להודעה

NoodleIsCute

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

הדיסקים שקניתי אני לא חושבת שתאהבו בכל מקרה הנה הרשימה אשר-7801 סלין דיון - החדש westlife החדש pink- החדש מארק אנתוני - החדש ושל stind - החדש (אין לי מושג למה קניתי אותו!) רציתי עוד אבל אמא שלי לא הסכימה בעעעע בכל אופן כשאני אקבל משכורת אני אקנה עוד לצערי במחירים של נתניה ושאר מדינת ישראל חוץ מאילת! שם זה מזה זול!

למעלה