שלוםםםםםםםםםםםם
אצלי מצוין הגעתי לפה טוב הנוף פשוט מדהים ביופיו הגעתי מיו יורק 11 שעות טיסה-עברתי את זה מצוין-נחתתי שם בן דוד שלי חיכה לי שם- וואלה אתם פשוט ה מ ו מי ם הנוך שם האנשים הסבלנות שלהם מדהימה--טיילנו שם בעיר לנכנסנו לבורגר קינג שם חייב לציין ב ן זונה של המבורגר -ללק את האצבעות ולהגיד "יאמייי" חוצמיזה נסענו למסעדה של ישראלים חבר'ה משלנו- איזה אוכל פרגיות מה שטתם לא רוצים והם עשו לנו חומוס יא ווראדי חבל על הזמן באל על הכישו לנו אוכל אני לא רוצה להכיד כמו מה זה נראה-כמו גוש .....
- אני ממש לא חטפתי jet-leg ממש לא-רק אחרי האוכל הרגשתי שאני מסטול חבל על הזמן- חזרנו לישון . יום למחרת נסענו לשדה תעופה קנדי- המקום זה עיר אתם נגנבים בן דוריון זה פיצקל'ה ממנו חבל על הזמן- אני טסתי בamrican arines חברה בסדר גמור אבל המטוסים שם טרנטלות - הביאו שם אוכל על הפנים זועתי ביותר- אבל נהנתי שם מהטיסה- חוצמיזנ שפשפתי תאנגלית שלי שם-הלכתי לביקור בתחנת כיבוי אש בניו יורק תחנה מדהימה יש להם כבאיות יותר גדולות משלנו-אמרתי לחבר'ב שם שאני מישראל -הזמינו אותי לשתיה והכל לא היה לי זמן לזוז-אז הלכנו משם-עברנו על יד תינת משטרה שם-תינה שם מגניבה חבל על הזמן השוטרים שם רולות מי יכול לדבר איתם הם מנחיתים עליך כאפה אחת אתה משןפד לריצפה - אני זז שיהיה לכם יום מצוין ןשמרו על עצמכם שם ביי
אצלי מצוין הגעתי לפה טוב הנוף פשוט מדהים ביופיו הגעתי מיו יורק 11 שעות טיסה-עברתי את זה מצוין-נחתתי שם בן דוד שלי חיכה לי שם- וואלה אתם פשוט ה מ ו מי ם הנוך שם האנשים הסבלנות שלהם מדהימה--טיילנו שם בעיר לנכנסנו לבורגר קינג שם חייב לציין ב ן זונה של המבורגר -ללק את האצבעות ולהגיד "יאמייי" חוצמיזה נסענו למסעדה של ישראלים חבר'ה משלנו- איזה אוכל פרגיות מה שטתם לא רוצים והם עשו לנו חומוס יא ווראדי חבל על הזמן באל על הכישו לנו אוכל אני לא רוצה להכיד כמו מה זה נראה-כמו גוש .....