שלוםםםםםםםםםםםם

שלוםםםםםםםםםםםם

אצלי מצוין הגעתי לפה טוב הנוף פשוט מדהים ביופיו הגעתי מיו יורק 11 שעות טיסה-עברתי את זה מצוין-נחתתי שם בן דוד שלי חיכה לי שם- וואלה אתם פשוט ה מ ו מי ם הנוך שם האנשים הסבלנות שלהם מדהימה--טיילנו שם בעיר לנכנסנו לבורגר קינג שם חייב לציין ב ן זונה של המבורגר -ללק את האצבעות ולהגיד "יאמייי" חוצמיזה נסענו למסעדה של ישראלים חבר'ה משלנו- איזה אוכל פרגיות מה שטתם לא רוצים והם עשו לנו חומוס יא ווראדי חבל על הזמן באל על הכישו לנו אוכל אני לא רוצה להכיד כמו מה זה נראה-כמו גוש .....
- אני ממש לא חטפתי jet-leg ממש לא-רק אחרי האוכל הרגשתי שאני מסטול חבל על הזמן- חזרנו לישון . יום למחרת נסענו לשדה תעופה קנדי- המקום זה עיר אתם נגנבים בן דוריון זה פיצקל'ה ממנו חבל על הזמן- אני טסתי בamrican arines חברה בסדר גמור אבל המטוסים שם טרנטלות - הביאו שם אוכל על הפנים זועתי ביותר- אבל נהנתי שם מהטיסה- חוצמיזנ שפשפתי תאנגלית שלי שם-הלכתי לביקור בתחנת כיבוי אש בניו יורק תחנה מדהימה יש להם כבאיות יותר גדולות משלנו-אמרתי לחבר'ב שם שאני מישראל -הזמינו אותי לשתיה והכל לא היה לי זמן לזוז-אז הלכנו משם-עברנו על יד תינת משטרה שם-תינה שם מגניבה חבל על הזמן השוטרים שם רולות מי יכול לדבר איתם הם מנחיתים עליך כאפה אחת אתה משןפד לריצפה - אני זז שיהיה לכם יום מצוין ןשמרו על עצמכם שם ביי

מתנדב

New member
רועי, אני שמח שהגעת בשלום....

תהנה, ותנצל את הטיול כמה שיותר, ותחזור עם הרבה חוויות...

קרבינוש

New member
איזה כף לך אחי

עושה חיים תעשה הרבה ותהנה ראית את השירשור של המכוניות משטרה ? תוסיף כמה תמונות משלך תצלם בלי שיחשדו בך אני מת לראות תמונות של המקום שאתה נמצא בו בחייאת תעלה כמה שצלמת

אני ינסה לעלות לא בטוח שם

האמריקאים חנ"שים בקשר לניידות שלהם שי- אני אישית ממליץ לך לבוא לפה הנקום מ ה מ ם

יש לי תמונות0 אני יעלה אותם כבר

אולי מאוחר יותר ככהאו מחר מה נשמע איתך מרבי?

למעלה