שלוםםםםםםםםםםםםםם

העצלנית

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםם

וואו לא הייתי פה שנים!!!!! אבל נראה שהפורום דיי מת מה קרה תגידו????? אני רציתי להגיד שגם בחופש אני קצת משקיעה ונוסעת וגם יש לי דיסקית אז קצת מתאמנת. למרות שמשעמם לעשות את זה לבד ואני גם מאלה שמשתעממים בקלות. בכל מקרה איך שומרים על מקל שלא יהרס כל כך מהר כולו שחוק והוא דיי חדש! ברור שאנחנו לא ממש יודעים לעבוד איתם בכל זאת בל אשמח לשמוע אותכם. בנתיים כל המקלות שלנו מסולטפים (סלוטיפ יש לנו הרבה). נשתמע דפנה

power play

New member
בהוקי- קיץ=מוות חורף=חיים

כיף לראות שאנשים חוזרים אחרי שנים, בהנחה שקניתם מקלות הוקי קרח (ציינת שיש לך פאק), יש כמה דרכים אבל שחיקה ובלאי של מקל הוא בערך בלתי נמנע בסופו של דבר. אפשר להשיג stick tape אבל זה חסר תועלת אם אתם משחקים על אספלט או משטח מחוספס אחר. ואפשר להמנע מלעשות slap shots כי על משטחים גרועים זה גם שוחק מאוד. בקיצור צריך עוד פרטים כדי לעזור ממש..

העצלנית

New member
כן הלבין לי הזקן בנתיים

אז מה עם אני בת גם ני רוצה זקן. בכל מקרה נעים לחזור המקל שיש לי ולנו בכלל אלה המקלות שיש בכל חנות ספורט והפק שיש לי הוא מתאים להוקי רולר (כתוב) ויש לו מין גלגלים כאלה מגניבים למרות שצריך ללמוד לעבוד איתו כי הוא בעיתי קצת וכנאה לא מתאים למשטח כדורסל שלנו (החומר הירוק הזה שאני בחיים לא אזכור את השם שלו) אלה מתאים לפרקט חלק. אבל בבית ספר עד עכשיו היינו משחקים בפאק של קרח מה שהיה מאוד כואב במקרים מסויימים. המקלות פשוט נגמרים לנו. ולי בכלל. ואין לי מושג למה. ברור שזה בלתי נמנע אבל הוא אצלי הרבה פחות משנה!!! מה שלומך? ומה קורה? ולמה הפורום לא ממש עובד? נדבר כבר (הרבה-לצערכם) דפנה

Hegze

New member
ברוכה השבה :)

לא יודע אם את מכירה אותי.. אבל אני משחק הוקי קרח והתחלתי בסטריט, אז מהניסיון שלי בסטריט המקלות נישחקים מאוד מהר על אספלט ( בעיקר מריסט שוט ) ... אין מה לעשות.. מחליפים! אם זה עוזר, לי החזיק בקרח מקל אחד משו כמו 4 חודשים ונישבר באמצע

העצלנית

New member
../images/Emo68.gifתודה רבה

בכל מקרה נעים להכיר. הבעיה היא שאין לי כסף לחדש בנתיים ולכן אני צריכה להחזיק אותו כמה שיותר. בגלל שאני לא משחקת בקבוצה או משהו אלה רק עם החבר´ה אז אין לי סיכוי לקבל מקלות חדשים כל כך הרבה. אין מה לעשות אבל תודה נתראה בסביבה דפנה

puckman

New member
יש פתרון...

אפשר לקנות מקל עם ראש מתחלף ואז כשהראש נשחק להחליף....

mshm

New member
בקשר למקל עם הראש המתחלף...

אהלן אני גם משחק הוקי כבר 4 שנים, גם כן בקבוצה... בכל מקרה רציתי להגיד שמקל עם ראש מתחלף זה לא תחליף כי המחיר של הראש עולה כמעט כמו כל המקל עצמו... ולדעתי זה לא שווה את הטרחה בהחלפת הראש. בכל מקרה, גם אם זה יהיה מקל גולף - תמשיכו לשחק הוקי! :)

mshm

New member
3 דולר לראש ?

או שאתה קונה חרא של ראש או שמצאת יופי של דיל :) בכל מקרה בארץ זה לא משתלם...

MADPUCK

New member
יש פתרון עוד יותר פשוט

לקנות מקל מסוג "פייטר" (עם ראש לא מעוקל מפלסטיק) המקל הוא של רוסס וניתן להשיג אותו במגה ספורט, למי שגר באיזור המרכז לא תהיה בעיה להגיע לת"א ולקנות ראשים (40 ש"ח) עכשיו אחרי שאני משחק כמעט שנה עם מקל בעל ראש מעוקל אני לא מתאר לעצמי איך משחקים עם מקל כזה, אבל אני זוכר שכששיחקתי איתו היה אפשר להגיע דווקא לביצועים נורא טובים (עם כדור).

mshm

New member
אני מעדיף מקל רגיל בלי ראש מתחלף

הכי פשוט והכי נוח לשימוש

למעלה