שלוםםםםםםםםםםםםםםם !!!

ד י ק ו ש

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםםם !!!

ככה אתם שוכחים ממני?! לא שואלים איפה אני ?! :) אזזזזז אני אספר לכם .. שביום חמישי הייתה לי מסיבת סיום.. (מחזור מ"א).. המסיבת סיום הכי מושלמת שיכלה להיות... !! זה היה בקונגרסיםםם הפקת ענק.. הרגשנו כוכבים כולנו היה מושלם!! ליאתי גם הייתה.. תשאלו אותה איך היה ותבינו :) !! אזזז זאת הסיבה בעצם שלא הייתי פה מעל לשבוע.. הייתי בחזרות מטורפות.. כל יום מ-9 בבוקר עד 12 בלילה.. ולא היה לי זמן לנשום!!!!! ועכשיו עצוב שזה נגמר... אבל נתגבר.. בכל זאת באמת הייתה הופעה מדהימהה.. !! יום בלתי נשכח מחיי!! ליאתי תודה שבאת אוהבתותךךךך נשמתי!!!!!!!! וזהוו חבריה.. אני רואה שמאיה נכנסה הרבה.. ושכולכם נהנים והפורום תוסס כמו שאפשר להגיד חחח .. אז תמשיכו להנות.. אני עכשיו נכנסת לתקופת מבחנים עמוסהה מאוד.. חודש וחצי של לחץ.. אני אשתדל להתעדכן ולעדכן כמה שיותר!!! שבוע מקסים לכולםםםםםם אוהבת, דיקלה

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifאיזה כייף לך שגמרת את הבצפררר

ברור שעכשיו תתגעגעי..אבל זה עדין כייף.. שזהו.. כל העול הזה ניגמר.. ומתחילים את החיים האמיתיים...:) שמחה שנהנת.... שבוע טוב, ניצן

דקלה מה המצב מאמי ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

אל תדאגי לא שכחנו אותך, אני שמחה שנהנית במסיבה, לנו יש רק ביולי מסיבת סיום.. גם אני עכשיו נכנסת לתקופה הכי לחוצה בחיים שלי, אחרי יום העצמאות מתחילים כל המגנים והבגרויות..איף
שיהיה לך בהצלחה מאמי, אוהבת אותך

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifזה היה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה את מזלזלת??!!?!?! עד שחשבתי שכבר למדתי לשרשר וזה.. עכשיו הביטחון העצמי שלי שוב ירוד!!!! יופייייייייייייייייייייייייייי

חחחחחחחחחחח ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

יופי, את לא יכולה להודיע!??!?! גם דיקלה כתבה כל מיני דברים שצריך לאחל לה בהצלחה, אז חשבתי איחלת לה! חחחחחח פעם הבאה תכתבי שם! אוי...ותגידי לביטחון שלך שאני באה אז שיעלה ומהר!

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifאבל מה שהייתי צכה להגיד לדיקלה

כבר אמרתי מקודם מוח!!! והודעתי לו..

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח ניצן, תקשיבי

לי.. בחיים אל תתני לאף אחד להוריד לך את הביטחון העצמי...גם לא לי! חחחחחח לא משנה מה יכתבו ומה לא ובטח לא מפורום.

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifאממ.. ככה אני.. בגלל זה אמרתי

לך שאני הולכת לפסיכולוגית...כבר יש לה שם.. חחח... ככה אני... כאילוו... מול אנשים יש לי ביטחון.. אבל כנראה בעצמי לא... ככה לפחות אומרים... אני לא שמה
לזה..

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifמי רוצה לבוא לצ'אט??

כאילו מישו פהה?? חוץ מרותםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה