שלולית

אפי לוג

New member
שלולית

היה היתה נסיכה שחיה לה באזור האגמים. תחביב מוזר היה לה לנסיכה. מידי פעם נהגה לשבת על שפת האגם ולהשליך כדורים אל האגם, ותוך כדי כך, לספור את טבעות הגלים שנוצרו על פני האגם מנפילות הכדורים אל המים. יום אחד, בדרכה אל האגם, משהו פנימי מנע ממנה עצירה ליד האגם והיא המשיכה עד השלולית הקרובה. היא השליכה כדור אל תוך השלולית וציפתה לטבעות הגלים שיופיעו. משלא הופיעו, היא פתחה את פנקסה ורשמה: מסקנות מחקר השלולית – א. בשלולית יש בוץ ב. אם זורקים כדור לשלולית, לא רואים גלים ג. אם כדור נופל לשלולית באמצע הלילה, אפילו נסיכה לא יכולה להוציא אותו ד. כשיוצאים לטבע, רצוי להצטייד בשני כדורים. ה. לא לשכוח לקנות שמלה חדשה של פול גוטייה. לפתע שמעה קול: "היי, נסיכה, רוצה שאביא לך את הפינג פונג שלך?" הסתכלה סביב וראתה ראש צפרדע מבצבץ מהשלולית. "תראה, תשמע", היא עתה לו, "אם אתה לא באמצע הפסקת צהרים, ואם זו לא שעת הקרקור שלך עכשיו, אני אשמח לקבל את הכדור היקר שלי. ואגב, זה כדור טניס מווימבלדון". "נסיכתי", אמר הצפרדע, אני משער שסיפרו לך שהחיים בנויים על קח ותן, על עיסקאות ותשומות וערך מוסף, אני מציע לך עיסקה הוגנת בתמורה לכדור" "צלול חופשי", אמרה הנסיכה, "אני בעד עיסקאות". צלל הצפרדע לשלולית, חזר עם הכדור ואמר: "טוב, אז הספור הוא כזה. אני לא באמת צפרדע, אני אדם. קוסם רשע הטיל עלי כישוף והפך אותי לצפרדע, ורק נשיקה מנסיכה תחזיר אותי למצב הקודם ממנו הגעתי". "רגע", אמרה הנסיכה, "תן לחשוב על זה, חשוב לי שזה לא יהיה בסגנון של הטרדה מינית, תבטיח לי שזו רק נשיקה, בלי נגיעות, בלי מיזמוזים, בלי חדירה". "נשבע", אמר הצפרדע, "נשבע בירוק של השלולית". נשקה הנסיכה את הצפרדע על מצחו, ולפתע ראתה מולה אדם לבוש ג´ינס, חולצה משובצת, עניבה חלקה וג´קט מחוייט. מופתעת מעט שאלה: "תגיד איש, לא היית אמור להפוך לנסיך, כמו שכתוב באגדה?" "אה", אמר האיש, האגדה הזו עברה שיפצור, כשחברות ההי טאק ניכנסו לאזור. את מבינה, אני איש מחשבים, עם המון אמביציה, עסקתי בפיתוח של סטרט אפ והייתי זקוק למשקיעים. קוסם אחד שרצה להלבין כספי הימורים, פנה אלי. מכרתי לו כמה אופציות, הבורסה שהגיבה לא טוב בעקבות הבחירות האחרונות, הפילה לו את האופציות, הקוסם זעם והפך אותי לצפרדע. אבל מה, משהו טוב בכל זאת יצא לי מהישיבה בשלולית, הראש לא הפסיק לעבוד, וכרגע יש לי בתכנון סטרט אפ שגעוני בנושא התפלת מי השלולית (זרחין יתעלף כשישמע על זה), אני עוד ארוויח בגדול מהשלולית הזו. ותגידי, מה את עושה ביום רביעי? אפשר להזמין אותך לדרינק?" "אה, ביום רביעי אני לא יכולה. ביום רביעי מגיע צוות שלם עם כל הציוד לייבש את כל השלוליות באזור ולהתחיל בבניית מרכז מסחרי, שיכלול - קזינו, בנק, ומפעל לייצור כדורים...

magy

New member
גדוללללללללללללללללללללה

לא ציינת איזה נעליים, ברצינות. נעליים פריט נורא חשוב בהייטק..... תגידי, ג´ינס צמוד כזה? או שאפשר לדחוף לשם איזה יד לבדיקת הס´טרומנטים....? מרגע שהורדתי לי את הכחול מהשם.......עלה לי הכחול לראש..... פויה.........אבל .......כגולשת רגילה......מותר לי....... מנהלת!!!!!!!!!!!!!!!! אני ארגע בסוף......אל תעיפי אותי..........
וממש לא אגב.................שוב ירושלים בחדשות......... הטלפונים לכולם רצים.......לאחד אין קליטה טובה...אבל הוא עונה. השני....לא זמין....... קריזההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פנטושה................מה איתך??????????

תודה מגי, אצלי הכל בסדר, בינתיים

חזרתי מהעיר שעה לפני תגידו אנשים לא הייתי יום וכבר יש פה מהפכות? מה קרה? למה עכשיו אחותו כחולה? אחותו כחולה מתאים לפורום אחר מה קרה? למה? איך? ספרו לי בבקשה

שקדי

New member
ברוך מציל פנטזיות מפורענות.....

רווח לנו........ אחותו זכתה ביושר בעיטור הכחול וזה יהיה עיטור נודד למתמידי הנוסטלגיה תשתדלי.......תקבלי...........

magy

New member
סתם ככה.....לגוון.........מחר תורך

וטוב שלא היית שם .........בארבע ועשרים...........

שקדי

New member
מה שמזקיר לי את הסיפור הבא....

ימאי חדש בא לאניה ומקבל תידרוך מהקפטין שואל הימאי :ומה בקשר לפורקן?? אה זה פשוט עונה לו הקפטין באזור ירכתי האניה ישנה חבית ובה חור כשתוקף עליך היצר אתה ניגש לשם ומשתחרר....אבל חוץ מיום רביעי...... ולמה לא ביום רביעי????? כי ביום רביעי.....אתה בחבית...........

תודה יקירתי, ועד

שלא התחילו הטלפונים השואלים אם הגעתי הביתה בשלום אפילו לא ידעתי ולא יעזור כלום אין רגע אחד בטוח נמאס ומחר אני שוב שם מי יודע מה מחר?

שקדי

New member
הכל בחיים ענין של טיימינג אפי

תראי איך סיפור כ´´כ נחמד ומעורר חיוך.....ומחשבה יכול טבוע ביוון הפיגוע הארור שנפל עלינו מלמעלה......... משמים מתנכלים לסיפורך.....ולנו אפילו יום טוב אי אפשר לומר חיים קשים

שקדי

New member
אבל למה..........

המחבלים מתנכלים לאפי ידידתנו???? יסולק עראפאת........על התנכלות מרושעת לחופש היצירה

magy

New member
הוא כתב שהוא מוכן למו ת כשאהיד

אז יאלללללה.....למה הוא מחכה..... שישתהד לו כבר.....

למעלה