שלוום .. :)

שלוום .. :)

אמ .. אני גם מחדרה [ מן הסתאם
] וקראתי פה את ההודעות , ואין מה להגיד אתם צודקים אין לאן לצאת אני לומדת בבית אליעזר .. ואצלנו הילדים מעמ"ל ומתיכון חדרה בעיר נפגשים נגיד בכל מיני גנים הרבה ילדים . הרבה מגיעים ברגל וגם באוטו לא הפתרון האידיאלי אבל הדבר היחיד שאפשר לעשות פה . כי לקניון זה בלתי אפשרי להתקרב עם כל הקווקזים\ערבים האלה . ואם כבר ערבים .. זה מפחיד כמה שיש בחדרה אין לי בעיה איתם אבל ישלי בעיה עם כאלה שכל הזמן מתחילים איתי ! אני בטוחה שבנות בגיל שלי או קצת יותר מבוגרות [ 14 + ] יבינו .. כמה פעמים יצא שערבי הלך אחריי ואחרי חברות שלי באמת שזה מפחיד . ולדעתי להסתובב בלילה עם חברה או שתיים זה לא מפחיד , לבד כן . אבל נגיד אני לא מפחדת ללכת לבד בלילה .. חוץ מאשר בצומת בפאר וביוספטל , זה מקומות שאני מפחדת להתקרב אלייהם . ואני גרה בסביבה של יוספטל \:

לידי דוקא יש את סלע וגזית...

ואני להכי מפחדת ולא רחוק יש את גני אלון וכולם מתאספים בגן אחד באמצע.. וגם לי היער תמיד יש שתוים.....אבל אני לא הכי מפחדת כי אני מכירה את הרוב בכל השכונות... טייפ: תנסי להכיר כמה שיותר אנשים מפאר ויוספטל...... כי בטחלס בפאר יש אחלה אנשים גם ביוספטל.... ויש שכונות כאלה בכל אזור החדרה... גם בכיכר של ויצמן וצמות של הברקס יש פוווווול ערבים!

למעלה