שלוום!

VeznoiT

New member
שלוום!

קוראים לי לירי, ואני בת 15. לאחרונה התחלתי להתעניין בעניין של כתבי יד, ומכיוון שהבנתי שכדי "לפענח" כתב יד, יותר נוח שהוא יהיה כתוב על דף לבן, ולא דף עם שורות, ועדיף שאני לא אכתוב אותו במכוון, אלא שזה יהיה טקסט שכתבתי לפני כן, החלטתי לצרף קטע מסיכום שעשיתי, אני מקווה שהוא תואם לתנאים, ושתוכלו להגיד לי, מה כתב היד שלי אומר עליי... תודה רבההה!

עטרה ב ט

New member
יש לך כתב יחסית בוגר, ידעת את זה ?

ולכן אני מרשה לחברי הפורום להגיד לך כמה מילים, על אף שאנחנו לא נוהגים להתייחס כל כך לכתבי יד כל כך צעירים

אריק!

New member
לצעירה בחבורה

רואים השתדלות לשפר ולתקן ולאזן במערכות יחסים פנים משפחתיות, כנגד כעסים וטרוניות שמתעוררות. חשיבות לאיך שמצטיירים היחסים במשפחה כלפי חוץ, לעיני חברים ואורחים, הכל מחוייך ומפרגן יותר. יש פתיחות אך גם עקשנות, ולפעמים אולי גם תחושה שכופים עליה דברים בניגוד לטעמה ובחירתה. זה ברפרוף ולא בהכרח מדויק. אריק.

אריק!

New member
כמובן, בהנחה שזו נערה בת 15

ברפרוף ב´ רואים סימנים מרמזים שלא הכל נאמר ונמסר לנו, שיש איזה סוג של מסיכה, הצגה וגימיק שאמור ´לתפוס´. לא ניתן כאן לברר את טיבו ונסתפק בכך. יום טוב.

B l o n d i e

New member
אריק...בתור אחת שכבר הרבה זמן פה...

שמתי לב שיש לך נטייה של לא להאמין לאנשים! תגיד, אתה חושב שכולם בפורום שקרנים או משהו???

אריק!

New member
ואילו אני שמתי לב

שבתור בלונדינית בת 16 וחצי יש לך הבחנות והתעמקויות יתר בגרפולוגיה, ואפילו הרהורי כפירה באמינותה ואת שוברת לי לחלוטין את התיזה של "בלונדינית טפשה". אין ספק: את מבוגרת מגילך וראי זאת כמחמאה. ההבדל הקטן בינינו זה שלי, ואולי לעוד כמה יש כלים נוספים להבחין בכך, גם כאשר לקורא הממוצע שום דבר לא נראה יוצא דופן. זה לא אומר שתמיד רואים, ותמיד האסימון נופל ברגע הראשון, ומי כמוך יודעת זאת. תודי, שיחות מרתקות כמו שלנו לא תמצאי בשום מקום. חשבתי שאולי תשאלי שאלה ענינית, על פי מה בכתב ניתן לחשוד שאולי פלוני/ת משקר/ת, מתחזה, עושה הצגה. מה נשמע באשדוד ?

VeznoiT

New member
תודה לך על התשובה, אבל לא הבנתי,

מישהו פה חושב שאני משקרת?? או שלא התכוונתם אליי?

עטרה ב ט

New member
עזבי, אריק פשוט חושב שכל מי ששם

כתבי יד בפורום זה אותו אדם כל הזמן שמנסה להכשיל אותו. יש כאלו שקוראים לזה פרנויה. אנחנו פשוט נותנים לאריק את הכבוד וממשיכים הלאה.

אריק!

New member
אני מודה על הכבוד, הייתי שמח

יותר לו גם את היית מבחינה, גם בלי כתב יד, בכל מיני תיזמונים משונים שזה יוצא, ופתאם זה נכנס, והכל באותו ענין, ובדיאלוגים שמניבים מסקנות עגומות על גרפולוגיה, ובכל מיני צעירות בגילן ( 15, 16+ ) שמפתיעות בכתב בוגר מעבר לגילן, ובצעירות אחרות שהפכו למרותקות מסך. ולו היית קוראת מבין השטין בשיחות עם בלונדי/ת וקצת בתגובה של קליק היית יכולה לזהות אישור בחצי פה שאני צודק, שכן מעבר לכך כמוה כהודאה בתרמית. ועוד לא דיברנו בכלל על כתב היד, שכן מדבריך משתמע שאני עושה היקשים רק משיחות ותגובות. זה שאת לא מבחינה בכל מיני דברים אופייניים שמבצבצים מבעד ´כתב לגמרי שונה´ לא אומר שאין דברים כאלה. אז נא קצת יותר צניעות, וקחי בחשבון גם אפשרות שאת לא רואה. לי אין לי שום בעיה שתנתחי חבר ותיק שמוכר לי היטב כאתיופי צעיר שזה עתה נחת בארצינו. ערב טוב אריק.

VeznoiT

New member
אני לא מבינה מאיפה באה החדשנות הזאת

אבל אני באמת ובתמים בת 15, אם זה כל כך חשוב לך נולדתי ב-88\1\10, וזה באמת עניין אותי, אם הכתב יד שלי בוגר, זאת לא אשמתי אני מניחה...

B l o n d i e

New member
עוד תגובה לאריק!

בקשר לתזמונים: הפורום פתוח לי כל הזמן, ואני כל הזמן עושה "רענן" כך שברגע שנוספת הודעה חדשה-אני ישר רואה (ואולי עונה) כך שזה ממש שטויות זה שאנשים נכנסים ואנשים אחרים יוצאים. תודה על המחמאה אבל אני ממש לא חושבת שיש לי כתב בוגר, לפי דעתי זו עוד המצאה של הפרנואידיות שלך, סתם שתדע, הכתב שלי לא השתנה בכלום מכיתה ו´ בערך, (להראות לך צילומים של המחברות שלי מאז?) והוא ממש גדול ולא מסודר, ואם זה נקרא בשבילך כתב בוגר, אני לא חושבת שמתאים לך להיות גרפולוג! ואני ממש לא יודעת לזייף כתב, אין לך מושג כמה פעמים ניסיתי להקטין אותו כדי שיהיה יותר קריא, אבל לצערי-זה לא ממש הולך! אבל שוב, אין לי בכלל מה לנסות לשכנע אותך-אתה הרי לא מאמין לשום מילה שלי! :(

אריק!

New member
מה זה האינטנסיביות הזו, תני לנשום

אני רואה שקשה לך להוציא אותי מהראש שלך, ואם מסתכלים על זה כך זה אפילו מחמיא. טוב, אני אלך לפסיכולוג למרות שידוע שסכויי ההשתקמות ממחלה זו נמוכים. עכשיו ברצינות, מי אמר לך שאני גרפולוג ? אני מרגיש שאת כועסת עלי, וזה לא מוצא חן בעיני, עד כה גילית המון טאקט וחוש הומור, היית נעימה ורגישה, ופתאם הפכת למתגוננת ותוקפת, אפילו קצת בוטה. תחזרי לעצמך, ופשוט תיתעלמי ממני. לא חייבת להיות ´כימיה´ בין כל האנשים ואני מכבד את דעתך עלי. אריק.

B l o n d i e

New member
אני?!? בוטה?!?

פעם 1 שאומרים לי כזה דבר...
בכל אופן, אני באמת לא רוצה שתבין אותי לא נכון, ממש אין לי שום נגדך, אני אפילו די נהנית לדבר איתך, והניתוחי כתב שלך מדהימים (אתה לא גרפולוג???) אבל... לא יודעת... די לקחתי את זה אישי כשאמרת שאני מתחזה, אני יודעת שבעצם הבעיה נעוצה בך ולא בי, אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות כדי שתבטח בי שוב! וסתם שתדע שאני בכלל לא כועסת עליך ואני גם לא מתכוונת להתעלם ממך!
ועדיין לא הסברת לי איך הגעת למסקנה שחצי מהאנשים פה הם אני! זה באמת מעניין אותי לשמוע!

אריק!

New member
די, אני הרוס, אני שמח שחזרת לעצמך.

טוב, אז סיכמנו שהבעיה היא אצלי ולא נדבר על זה יותר, זה רגיש וכאוב. נראה לי שאת רוצה לומר יותר מזה אך לא יודעת כיצד. צר לי, לא יכול לעזור. הדרך היחידה שלי לבטוח בך זה שתתני לי לעשות לך ´קוקו´ בשיער הבלונדיני שלך. בעיתוי הנוכחי זה אמנם נשמע כמעט כמו הטרדה מינית אבל אני בטוח שאת כבר מכירה אותי ולא חושבת שאילו כוונותי. צ´או.

B l o n d i e

New member
חחח... גם אתה קצת חזרת לעצמך...

הממ... רוצה לעשות לי קוקו? אני אחשוב על דרך... לסרוק את השיער שלי???

B l o n d i e

New member
לאריק! תגובה חשובה ביותר!

עד עכשיו, רכשתי לך כבוד, חשבתי שאתה באמת אדם עם כושר אבחנה במיוחד אחרי הניתוח המדיוק של כתב ידי. עד עכשיו. אוקיי, אז אני רוצה להגיד דבר אחד, אני בכלל לא יודעת אם תקרא אותו או אם תאמין לי, אבל אני את שלי עשיתי, בכל אופן, מה שרציתי להגיד זה שמעולם אבל מעולם לא נכנסתי לפורום בשום שם משתמש אחר. אני אפילו לא מבוגרת לגילי ואם תרצה באמת לדעת, אני אגלה לך שאני בכלל לא בת 16 וחצי, אני רק בת 15 וחצי-יום הלידה שלי נכון, פשוט "הקפצתי" ת´צמי בשנה כדי שתנתחו את כתב ידי ולא תזלזלו בי כמו שעשיתם לאנשים אחרות פה. ולמרות שאני בלונדינית, אני גם לא טיפשה בכלל, אם כבר, אל תקח את זה קשה אבל אתה זה פה שאין לך יותר מידי שכל אם חשבת שאני איזה 100 אנשים פה בפורום ושאני בעצם יותר מבת 16 וחצי (למרות שאני עוד לא בכלל בת 16!) תקשיב, אני לא יודעת למה זה כל כך מפריע לי, בעצם, אני כן יודעת, אני פשוט שונאת שאנשים לא מאמינים לי, ואני לא חושבת שאני אכנס שוב לפורום שאנשים בו חושבים שאני שקרנית ומתחזה. חבל. דווקא היה פה נחמד. אריק-לך לפסיכולוג! ואגב, אני לא יודעת מה נשמע באשדוד, אף פעם לא הייתי שם ואני גם לא מתכוונת לבקר, (אשדודים-לא להעלב!) בכל אופן אני יכולה לספר לך שבראשל"צ נחמד מאוד ותודה ששאלת! נ.ב. סתם מעניין לדעת, איך הגעת למסקנה העמוקה שחצי מהפורום הם בעצם אני? ע"פ הכתב?

אריק!

New member
ועוד משהו קטנטן לפני שאני פורש

הצהרה נרעשת נרגשת כגון זו, ובלי לנקוט עמדה לגביה, יכולה להתפרש במציאות, גם בכתב לשני כוונים: את האחד נעזוב לרגע. השני מאפיין גם מחוללי פרובוקציות למיניהם, שכדי לעורר ´הד´ ותשומת לב לדבר מה, מחוללים מהומת זוטא סביב דבר מה כאילו פוגע, מקומם, מזעזע ומקפיץ. ואם הם גם ניחנו בכושר הבעה וכריסמה, סכויי הצלחתם רק משתפרים. בדרך זו הם מעוררים הזדהות עם עמדתם, ´מזמינים´ עוד אנשים שגם להם אכפת, ולא יכולים להישאר אדישים לנוכח מה שקורה, לבוא להזדהות ולתמוך. מי שבא, גם מי שבא בידים נקיות ואמונה תמימה, משחק לידיו של הפרובוקטור, ויש כאלה שמצליחים לרתום לכך לא רק קומץ חברים, אלא דעת קהל שלמה ומצליחים בדרך זו לטרפד תהליכים שלו היו מתקיימים היו חושפים את האמת שמוסתרת מאחורי הפרובוקציה. אגב, בין הפוליטיקאים יש לא מעט כאלה. עכשיו רק נותר ללמוד איך רואים את זה בכתב. אריק

B l o n d i e

New member
לא הבנתי מילה ממה שכתבת לי!

אפשר לכתוב בצורה קצת יותר ברורה בלי רמזים?

למעלה