שלוום-מכתב חדש..

kfir55555555

New member
שלוום-מכתב חדש..

אמרו לי פה לכתוב בעט כדורי אז זה מה שעשיתי... ואני בן 17.5 אם צריך עוד משהו תגידו? רציתי לדעת תחומים שכדאי לי לעסוק בעתיד, על ההוה, משפחה, אופי, לימודים וכו' תודה רבה. זה הלינק : http://www.sendspace.com/file/851pux ההורדה נמצאת למטה איפה שרשום '' Download Link: CCF18102007_00000.jpg '' תודה.

kfir55555555

New member
למה לא עונים לי?

עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט לא יצא לכם לענות לי?

כפיר, תמתין בסבלנות

ועדיף שתעלה את הכתב שלך לתוך המערכת בפורום, בלי הפניית לינק. זה דיי מסורבל בעבור הגרפולוגים בפורום.

אני מעלה את הכתב שלו לתוך ההודעה

מכיווון שהוא לא מכיר את המערכת הזאת וקצת מסתבך. כפיר ואני חברי ילדות, הייתי שמח אם תוכלו לעשות איזושהי אנלוגיה בין כתבי היד שלנו ולמצוא איזושהן תכונות אופי, התאמה משותפת. את הכתב שלי כבר העלתי לכאן כבר פעם. אני אעלה אותו שוב.

הכתב שלי

אם בא לכם, תתייחסו לכתב שלי בהקשר לכתב שלו. רק כדי לתת לכם קצת חומר למחשבה, אתם לא חייבים, כמובן.

kfir55555555

New member
לריקי..

שמתי לב שאת עונה להרבה פה......סליחה אם אני קרציה או משהו אבל אני ממש מחכה לראות מה יגידו על הכתב שלי.. אם את יכולה בבקשה תגידי לי ממבט ראשון כזה.......

riki t

New member
אני כנראה תורנית השבוע../images/Emo8.gif

ודווקא השבוע לא כ"כ נענתי לכתבי יד אלא יותר לדיונים שמעבר לזה. בכל אופן, יש לי בעיה עם לנתח כיתבי יד בגילאים שלך וקטנים יותר, אני לא מספיק מיומנת בזה בשלב זה והכי לא נכון מבחינתי יהיה לנסות לנתח את כתב ידך, אני מצטערת שלא יכולה לעזור, אולי בזמן אחר, אבל תהיה אופטימי...אולי החבר'ה האחרים יוכלו לסייע לך, תהייה סבלני, תן עוד צ'אנס, ואם לא ילך הפעם אז נסה שוב בעוד שבוע-שבועיים, כי לא לכולם יש תמיד זמן וראש להתפנות לזה וזה גם מצריך מאמצים וזמן להתעמק ולנתח , שיהיה בהצלחה בכל אופן וקח את זה בקלות, ביי.

kfir55555555

New member
אוקיי תודה...

תודה לך ...אולי מישהו אחר יכול לעזור לי אני ממש סקרןןן??

kfir55555555

New member
ריקי

מכיוון שאף אחד אחר לא עונה פה אולי תנסי את ..בבקשה אני מת לדעת????????

למעלה