שלוום לכם זאת GOlGoOlA החלפתי כינוי...
L l i o r a n g e New member 15/7/06 #2 שאלה.. מה השמות של חברי הלהקה ומוצאם (כי אני יודעת שחלקם לא מאר"הב) ואם אפשר גם לשים תמונה אז זה יהיה נחמד תודה מראש.
שאלה.. מה השמות של חברי הלהקה ומוצאם (כי אני יודעת שחלקם לא מאר"הב) ואם אפשר גם לשים תמונה אז זה יהיה נחמד תודה מראש.
F Fergie7 New member 15/7/06 #4 עונה. וויל [ויליאם, ויל איי אמ]- ג'מייקה. פרג'י- אמריקאית אם אני לא טועה. טאבו- מקסיקו. אפל [די אפ]- פיליפינים.
עונה. וויל [ויליאם, ויל איי אמ]- ג'מייקה. פרג'י- אמריקאית אם אני לא טועה. טאבו- מקסיקו. אפל [די אפ]- פיליפינים.
ג גזניוס New member 15/7/06 #3 ../images/Emo207.gifכנסוו../images/Emo13.gif הפורום של אפרת בוימולד- http://efrat.pointserv.net/
P p o w e r g i r l New member 19/7/06 #7 פורום יקר אני לא הייתי עקב שהאינטרנט התקלקל לי עכשיו חזרתי! לא עזבתי! יש חדש? גל
A angle sword New member 20/7/06 #9 עוד פעם שתית שוקו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
עוד פעם שתית שוקו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif