שלווום :)

• פותח הנושא aylee
  • פורסם בתאריך

aylee

New member
שלווום :)

היי, חדשה פה, ובתפוז בכלליות. :) טוב, טכנית לא, פשוט שכחתי את השם משתמש הישן שלי, חח. אאאז. התחלתי לראות נמלטים בערך לפני שנה, וראיתי כמעט את כל העונה הראשונה ביום. כי תודו, זאת העונה הכי טובה. (; בכל מקרה, מאהון הוא הדמות האהובה עליי. אחריו בא טי-באג (למרות שהוא מניאק, אבל היי), ואז תיקו בין מייקל ללינקולן. טוב, אז אחרי החפירה הזאת, מיני-חפירה עליי. קוראים לי אליס, אני בת 14, מחור על רמה בצפון. יאי עמק יזרעאל. D: אוהבת לקרוא (יאי הארי פוטר), ולהיות חנונית בכללי. ונראה לי שזהו. נעים להכיר. D:

gozala

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

הגם שאני רק אורחת פורחת כאן בפורום ולעניות דעתי ייכנס בקרוב מאוד לתרדמת חורף עד תום הפגרה החדשה שנפלה עלינו. כמו שנאמר: "באביב היא תשוב בחזרה"

מה ה מצב

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תכלס גם אני חושבת שהראשונה הכי טובה למרות שלשנייה יש כמה פרקים ממש ממש מעולים והרביעית נהיית טובה יותר מפרק לפרק, מחכה כבר לחזרה מהפגרה... אני שונאת את טי-באג!! אני לא מבינה איך אחרי 3 וחצי עונות הוא עדיין לא מת! נאי לא אוהבת אותו. מאהון הוא דמות מעניינת, יש לו הרבה צדדים, אבל הוא נהייה לדעתי קצת מעצבן בזמן האחרון אני הכי אוהבת את מייקל הוא פשוט גאון וגם חתיך. מי צריכה יותר? והכי שווה להיות חנונית! חנונים שולטים!!
מקווה שתהני כאן בפורום

למעלה