שלווום

NaToOoOoSH

New member
שלווום../images/Emo9.gif

שמעתי עכשיו את השיר When im gone ואהבתי אותו מאוד
וזה עשה לי חשק לשמוע עוד שירים של אמינם.. אז אם תוכלו להמליץ לי על עוד כמה שירים יפים כאלה אני אשמח
תודה מראש..

Magi¢ Girl

New member
שירים בסגנון של When I'm Gone?..

ממ...יש את Mockingbird... אני חושבת שתאהבי את הדיסק The Eminem Show... תקני!

Lil M

New member
שימי לב למילה -תקני-! לא להוריד!!

קני גם את החדש זה אוסף=]

NaToOoOoSH

New member
יש לי את The Eminem Show

מקורי..
ואני פשוט מכורה לאלבום הזה
ואיזה שירים יש באוסף? אפשר לקבל את הרשימה?

Lil M

New member
בגלל שאני מאאאגניבה קוס קוס הנה:

העתקתי לך מהדיסק:] 1-intro 2- fack 3- the way i am 4- my name is 5- stan 6- lose yourself 7- shake that 8- sing for the moment 9- without me 10- like toy soldiers 11- the real slim shady 12- mockingbird 13- gulty conscience 14- clanin' out my closet 15- just lose it 16- when i'm gone 17- stan עם אלטון ג'ון.

NaToOoOoSH

New member
תודההה

אוסף מדהים
.. למרות שאני לא מכירה את כל השירים... אז כנראה מחר אני יקנה

יונתן1988

New member
בסגנון של WIG

mockingbird hailie's song if i had stan how come as the world turns lose yourself like toy soldiers the way i am לא בדיוק אותו סגנון, אבל כל אלו תכל'ס נחשבים לשירים ה"חזקים" שלו. ויש בטח עוד , תעזרו לה:)

NaToOoOoSH

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

Hailie's songזה אחד השירים שאני הכי אוהבת..
ואחד השירים היותר מרגשים ששמעתי..

®NuLy®

New member
אני אמליץ לך על דיסקים

כי אני חושבת שרשימת שירים בודדים תגרור למעשים לא חוקיים
(שאני אגב מאוד מאוד נגד זה) אז בדיסק שיש הכי הרבה שירים רציניים (לדעתי) The Slim Shady LP אבל אם את רוצה דיסק עם שירים יותר מוכרים (ולדעתי הדיסק הכי טוב של אמ) אני ממליצה על The Marshall Mathers LP לדעתי כמה שאת מתקדמת יותר ל-Encore (הדיסק האחרון שהוציא אמינם, אני לא מכלילה את הדיסק אוסף שיצא לפני שבועיים) השירים הרבה פחות רציניים ועמוקים למרות שתמיד יש יוצאים מהכלל
מקווה שעזרתי לך (אחרי החפירה העמוקה הזאת
)

יונתן1988

New member
יוצאים מן הכלל כמו בסרטיין פולס:)

ראסמי אלבום מבלבל. just lose it ביחד עם lose yourself זה כל כך לא הולך=\ גם אני קראתי את הכתבה בידיעות, הביאו לאלבום ציון 4 מינוס
.

למעלה