שלווום לכולם!!

שלווום לכולם!!

אני חדשה פה..והגיוס שלי הוא באפריל:( טוב נו..אפשר להגיד כבר מאי 30.4.06..עד עכשיו הייתי באשליות שאולי אני אתגייס באוקטובר(היו צריכים להקדים לי) אבל לא..זה כבר לא יקרה ואני רשמית משועממת עד אפריל... אצטרך תמיכה:)

../images/Emo3.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני מתגייסת באפריל אבל ב- 25.4

את ב25? אויי

כיף לך! גם אני הייתי בתאריך הזה בהתחלה..ואז דחו לי ל30..עכשיו אני ממש אחרונה איזה מבאס

../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif

זה עוד המון זמן - אני אשתגע!
אני נראה לי שולחת להם פקס - בקשה להקדים את התאריך גיוס שלי

יואואוו

גם אני מתכננת לשלוח להם פקס כדי להקדים...דברתי עם המודיעין בטלפון ואמרו לי לשלוח פקס אם בא לי להקדים אבל לא נראה להם שזה יזעור לי כי כל גיוסי מודיעין שלפני כבר סגורים..אבל נראה יל שהיא סתם שיקרה

גם למודיעין ../images/Emo13.gif

רק נשאר לי לעבור תחקיר, מה שלא נראה לי משימה מסובכת כל כך.

את מודיעין?

לי היה כבר תחקיר לפני איזה שבועיים ונשאר לי רק בדיקות שמיעה שזה ב6.9 יש לי וזהו..איזה מודיעין את?מה התאריך גיוס שלך?

כרגע 25.4

אחרי שכל השבוע הצבא המפגר הזה שיגע לי ת'מוח עם התאריכי גיוס שלו. מודיעין אלקטרוני

אווףףףף

אז למה רק אותי דופקיים?לא מספיק שאני באפריל והביאו לי תאריך של 25.4 הם גם היו חייבים לדחוותתת את זה עוד קצת ?ב25 כולם מתגייסים בא לי גם! חח אבל אולי הם עוד ישנו יש זמן:) יש לך אייסיקיו?

10GaZ

New member
חבר שלי גם מתגייס ב30

וגם הולך להאזנות... מה לעשות, האזנות דורש קורס ערבית שלוקח בערך חצי שנה. לפחות הקורס שלכם הוא על חשבון הפז"מ ולא קד"צ. אני, אגב, גם למודיעין

10GaZ

New member
תלוי ברקע שלך.. (וגם זה לא)

כי לרוב מה שלומדים בביצפר זה: 1. לא קצה המזלג של הערבית 2. זה ערבית ספרותית (כלומר אף אחד לא משתמש בערבית הזאת) הקורס הוא כמה חודשים ונוסף לו קורסים שונים הקשורים לתפקיד. לא יודע אם הקורס עצמו בגלילות, הוא גם יכול להתקיים בשלוחות של בה"ד 15 (בה"ד מודיעין)

למעלה