שלוווום!

Bunshin

New member
שלוווום!

אני מחר שיעור שלישי! בשיעור הראשון למדתי להעביר להילוך ראשון ובשיעור השני למדתי להעביר מהילוך ראשון לשני. זה מקובל ככה בדר"כ? כי ממה ששמעתי מחברים שלהם שיעור ראשון הם רק היו על ההגה ובשיעור שני לקחו אותם למגרש ללמוד הילוכים, והמורה שלי לא לקח אותי למגרש. עכשיו התחלתי ללמוד תיאוריה, אני מקווה שאני אספיק לגשת כבר שבוע הבא. זה אפשרי? סורי על ההפצצות בשאלות אבל אני כל כך אוהבת לנהוג! ואתם ממש אחלה פורום!

talush2005

New member
אני אענה מה שאני יודעת....

אוקיי לכל מורה יש את השיטות שלו ללמד לא יודעת מה נכון ומה לא לא חושבת שיש נכון ממש זה פשוט שיטות שונות ללמד את אותו הדבר ובסוף כולם לומדים זה לא הכי קריטי. אצלי אם את רוצה לדעת בשיעור ראשון לא נגעתי בהילוכים בכלל...משיעור שני עשיתי הכל כבר אבל ברור שהוא עזר עם הקלאת ולא עשיתי את זה במגרש פתוח אלא בכביש רגיל,אבל שוב זה שיטה שונה אין מקובל. בקשר לתיאוריה,שוב זה אינדיודואלי -יש כאלה שיכולים להיות מוכנים פרפקט בשבוע ולעבור ויש כלאה שזקוקים ליותר זמן,זה את יודעת על עצמך, אפשרי הכל אפשרי יש כאלה שגם יומיים הספיקו להם, תלמדי כמה שיותר ותראי אחרי שבוע אם את מוכנה. שיהיה בהצלחה בכל מקרה בתיאוריה ובהמשך הלמידה :)

almogas

New member
כמו שהיא אמרה ..

התאוריה זה שונה.. תלמדי עד שתדעי.. ובקשר לנהיגה.. זה ממש ממש שונה בין כל אחד.. למשל חבר שלי התחיל את השיעור שלו באיזה חניה גדולה כזו.. המורה הסביר לו.. הוא נסע.. עשה סיבוב קטן.. של 3 דקות בערך ויצא לכביש.. היו פה אנשים שכתבו שכל השיעור הראשון היה במגרש.... אני אפילו לא דקה הייתה לי במגרש... הוא הסביר וישר יצאנו לכביש.. וישר העברתי הילוכים לבד.. והכל לבד.. זה שונה מאוד

למעלה