שלוווום

חיפושיט

New member
שלוווום

דאאאמממ הרבה זמן לא הייתי כאן >בעיות במחשב< ואל תחשבו לרגע שלא התגעגעתי בכל מקרה אחרי שהשלמתי ת`חומר שכתבתם בזמן שלא הייתי כאן יש חלי כמה דברים לאמר: 1. כן נמרה הדיבובים לפנקי והמוח פשוט מחרידים! כדי להבין את הבדיחות באמת אני מתרגשמת לי בראש לאנגלית ומגחכת בשקט. 2. הפרסומת לספרייט גדוולה והמלאה >בבתי הקולנוע< מגניבה יותר 3.אם עוד מישהו יזכיר את נטלייה אוריררו שרוב בנות הארבעה עשרה שצופות בויוה מתות עלייה אני אצרח וגוד דאמט אל תשלבו את הביטוי ``היא המלכה`` ואת השם נטלייה אוריארו. בכל מקרה בגלל שא הייתי הרבה זנמן הגיע שעת הנקמה צפו לחמישים הודעות ביום נשמות שלי.. >אני מקווה להגיע לטור הראשון ברשימת חברים עם איזה מאתיים הודעות< וטי ווי סוד הקסם בחברים היא: פשטות העלילה לא מסובכת מדי, יש צחוקים, אנשים מגניבים, ניו יורק יאפית .. מה עוד צריך? מצד שני יש לציין שהסדרה מעלה חיוך על פניי אך אני זוכרת צחוק מתפרץ רק פעמיים אני מעדיפה סדרות מוטרפות כמו ``כולם אוהבים את ריימונד`` ``המופע של דרו קארי`` ``של מי השורה הזאת בכלל`` >המקורי בסטאר וורלד< ועוד ועוד אז בעיקרון חברים... סדרה נחמדה... סבבה לראות.. אבל לא מתוחכמת מדיי או עמוקה... אבל זה מה שטוב , שצוחקים מבלי לחשוב, ועל דברים טפשיים.. עד הפעם הבאה חברייז נשיקות חיבוקים ושניצל אפוי אחד בה בעע :)

למעלה