שלוווום

ha1212

New member
שלוווום ../images/Emo39.gif

אני לא ממש חדשה בפורום, הייתי רושמת מידי פעם... יום ראשון אני מתחילה ללמוד נהיגה!!!! אני כ"כ מתרגשת!!:) אתם יכולים להסביר לי מה עושים שיעור ראשון גם אם לא עשיתי תאוריה? וגם, אתם יכולים להסביר לי דברים בסיסיים כי באמת שאני לא יודעת כלום.. ומתחילים לנהוג על השיעור הראשון? תודה, חגית
.

shiri4886

New member
מזל טוב :)

שיעור ראשון נוהגים....לי בהתחלה המורה הסביר דברים כמו לוח השעונים , המראות , כיוון הכסא וכו.. בשיעור הראשון לא נגעתי בהילוכים (שיעור שני-שלישי כפול הוא לימד אותי) המורה יסביר לך הכל...אין לך מה לדאוג...

ranzz

New member
הכול תלוי במורה שלך.

השיעור הראשון לרוב יהיה אותו דבר בין אם עשית תאוריה או לא. חברה שלי לשעבר ניגשה לשיעור הראשון לפני שהיא בכלל התחילה ללמוד לתאוריה, היא לא ידעה אפילו מה אומרים התמרורים - אבל זה סיפור של מורה טיפש. מסתבר שגם היא לא הכי התאימה לנהיגה בעקבות שלושת התאונות שהיא עשתה בזמן שיעורי הנהיגה (כל ה56), אבל זה סיפור אחר (אה כן, ועברה טסט ראשון - מעוות או מה?). בכל מקרה, דנו על זה פה לפני כמה ימים - יש מורים שבשיעור הראשון עושים את כל עבודת הקלאץ' וההילוכים ונותנים לתלמד להשתמש בדוושת הגז וההגה בלבד, ויש מורים שבשיעור הראשון נותנים לתלמיד לתפעל את כל האוטו, זה עניין אישי של אופן הלימוד של המורה. אתם עומדים לבלות דיי הרבה זמן ביחד, כדאי שתסמכי עליו ותהיי מוכנה ללמוד איך שהוא רוצה ללמד אותך, כי לדעתי זה דיי טיפשי שתלמידים מתמרדים נגד המורה שלהם. איזה דברים בסיסיים בדיוק את רוצה לדעת? את הכול תוכלי לשאול את המורה שלך, אבל אם יש דברים ספציפיים תשאלי פה וננסה לענות.

אילונוש

New member
אני מסכימה, זה תלוי במורה

אני בשיעור הראשון נסעתי חזרה עד לבית שלי לבד

למעלה