שלוווום! אני חדשה...

שלוווום! אני חדשה...

בולעת בהנאה מזה שנים את הספרים (באנגלית כמובן, כי זו האופציה היחידה לדעתי ובאמת שלא בפוזה כי גם ככה אף אחד לא יודע :). למה כדי למצוא משוגעים כמוני לספרים אני צריכה להגיע עד לפה? למה אין כאלה בסביבה הקרובה למקום מגוריי? ועכשיו משבאתי ונרשמתי, מה עושים?

Spirite

New member
תכף יגיע מישהו שיגיד לך "טקס קבלה"

אבל בעיקרון, תעשי מה שאת רוצה... תכייפי לך... איזה ספרים קראת?

Athaclena

New member
מה זה הסביבה הקרובה למקום מגורייך?

מי אומר שאין כאן אף אחד משם? האנשים פה פרושים ממנרה ועד אילת!

The Mad Hatter

New member
חובבי פראצ'ט נמצאים בכל מקום!

אבל לי לא יצא למצוא יותר מידי. השאלתי פעם ספר של פראצ'ט לחברה שלי שסיפרה לי איך אנשים באוטובוס התחילו לדבר איתה על הספר, אחרי שראו שהיא קוראת ספר של פראצ'ט. למה איתי לא מדברים על פראצ'ט באוטובוס? :( ברוכה הבאה! :)

Athaclena

New member
make your own

זה מה שאני נוטה לעשות
מכירה מספר מכובד של קוראי פראצ'ט, רובם אמנם מאיזור המרכז אבל אחד מחיפה...

והנה אני בא ואומר לך "טקס קבלה"

יש בטאגליינס, ואל תשכחי לעשות את מבחני הגילדה, הדמות והדמות משמר, הרבה חדשים שוכחים לאחרונה. יחי קוראי טרי פראצ'ט באנגלית! ואם מזכירים את זה, איפה כתם???

אחד שהיה פה בפורום

שטען שבגלל שאנחנו עברים אנחנו צריכים לקרוא רק בעברית ואם לא תרגמו ספר לעברית אז לא צריך לקרוא אותו, ושצריך ללמד את פראצ'ט לכתוב בעברית... ועכשיו באים המון אנשים שבעד קריאה באנגלית ואין אף אחד שיעמוד כנגד זה...

Jade888

New member
מה זאת אומרת?!

אני למשל קראתי את פרטצ'ת ברוסית בכלל...ואני מהקריות ולא פגשתי אפילו מישהו אחד שמכיר את discworld

Greebo

New member
יש יחסית הרבה אנשים שקוראים את עולם

הדיסק בארץ... (וכן אני יודע שהקטע של הכותרת שנימשכת להודעה מעצבן P:) הוכחה לזה אפשר לראות בכל חנות סטימצקי שהלכתי אליה אי פעם כדי לקנות ספרי עולם הדיסק באנגלית... הם תמיד נעלמים לפני שאני מגיע לשם O0 כלומר אני בסניף מסויים יום אחד מחפש במדפי האנגלית איזה שהוא ספר לקרא...ופיתאום אני רואה ספר של טרי (זכור לי ביותר "מדע הדיסק 2"...) אך אבוי...אין לי כסף >< יום אחרי אני חוזר עם הכסף... ואין ספר >.> דבר זה קרה לי כבר 6 פעמיים... נכון רק 4 מהם עם ספרים של טרי... אבל בכל זאת.....

אתה מוזמן לקבל את שלי, ספר מעאפן...

THE SCIENCE OF DISCWORLD אני יודעת שיש כאלה שאוהבית אבל נו באמת.... אם אני רוצה שיעור בכימיה, פיזיקה וכו' אקח קורס. הקטעים שבאמצע בסדר אבל כל מה שקשור למדע, זוועה. איבדו אותי לגמרי. אני לא נוהגת לא לסיים ספרים, אבל פה ממש לא יכולתי. הספר אוסף אבק על המדף ליום קרבי במיוחד כשיהיה לי האומץ לחזור אליו!

Greebo

New member
חבל...ספר נחמד...

טוב נו...גם אני התייאשתי לגמרי מהקטעים של המדע (למרות שחלקם, חלק קטן אומנם, היו מעניינים..) וקראתי רק את החלק של העלילה...הוא היה בסיידר גמור... אני מציא לך לקרא אותו ככה...רק את העלילה ובלי כל זיבולי השכל...יוצא ספר די קצת שאפשר לסיים ביום...

TheBursar

New member
ראיתי שהזכירו פה את אילת

אז אני אחד מקוראי פראצ'ט מאילת. טרי יחסית בפורום (בערך שלושה שבועות) ומתומכי הקריאה באנגלית כדי לא לאבד את משחקי המילים. מה שם אפשר להבין מי הדמות האהובה עליי! ואת יותר ממוזמנת להעביר אליי את הספר - אני בתהליכים של ארגון מחדש של הספרייה הבייתית שלי וגיליתי להפתעתי הרבה (ולמורת רוחו של שכני) שכל הספרים של פראצ'א שיש לי (למעט 3) הם בעצם שלו! שאני השאלתי בזמנו ומשום מה לא הוחזרו מעולם.... ועכשיו נותרתי גלמוד ובודד ועם מחסור של בערך 2000 שקל (אני מתחיל לחסוך כדי להזמין במרוכז את כל הספרים מאמזון - כולל החדשים שלא יצא לי לקרוא עדיין)

למעלה