שלווווום

תמיר1991

New member
אני לא רואה איך שיתוף פעולה אפשרי -

צר לי שאני סקפטי, אבל האם אתה באמת מאמין שהתנועות שלנו יכולות לשתף פעולה? תמיר.

MS6

New member
אני בכלל לא רוצה...

בית"ר יותר מדי שונה משינוי, אני כמעט ולא מוצא נקודה אחת להשוואה.. ההדר הבית"רי לא יכול להתקיים עם חוסר הסבלנות המחריד של שינוי, גם המצע המדיני שונה לגמרי (שינוי היא בהגדרתה מפלגת מרכז, זאת אומרת אין לה שום אמרה מדינית. אם מחר למשל פתאום הציבור יחליט לחזור לציונות אז שינוי גם היא תתנגד למסירת שטחים) הדבר היחידי שאני עוד חושב שאתם גם דוגלים בו זה כלכלה ליברלית עם מדיניות רווחה.

skywalker 8

New member
להפך.

לדעתי זה יהיה צעד טוב לקרב בין שינוי לתנועת בית"ר. זה שאתם שונים לא אומר שלא כדאי לכם להתחבר עם תנועה אחרת שסה"כ אחד מעיקרייה הוא בעצם המכנה המשותף של שניכם.

tapr

New member
לא נכון

מרכז הוא זרם פוליטי לכשעצמו, גם אם תסתכל על כל מדינה אחרת בעולם. שינוי היא מפלגה סובלנית וסבלנית ביותר, ולעומת הסטיגמה הרווחת, אנחנו לא נגד הדת, אלא בעד חופש דת לכל אדם, וחופש מדת. זה אומר שאנחנו מתנגדים לכפייה של אמונה של אדם אחד על אדם אחר, ובמיוחד מטעם המדינה.

MS6

New member
בגלל זה ניסיתם להעביר הצעת חוק

שמטרתה היא הפיכת השחיטה הכשרה לבלתי חוקית? עזוב בחייך.. הדלק של שינוי זה השנאה לכל מה שחרדי.

tapr

New member
תן לינק או מקור מידע

כי אם אכן הוגשה הצעה כזאת (ואני מטיל בכך ספק רב), היא מנוגדת לחלוטין לעקרונות של שינוי.

axdf

New member
"החזרה למוטב" מוסר :

תמיר אתה לא חייב להתחרות אם יוסי ביילין מי יותר שמולני

../images/Emo45.gif בהחלט

אני בעד שיתוף פעולה בין תנועות נוער אחרות מכל הקשת הפוליטית והאידיאולוגית. למרות שברמה המדינית אין לשינוי ולבית"ר הרבה במשותף, אני מאמין שאכן יש מכנה משותף בנושאים אחרים ויהיה מעניין לבדוק שיתוף פעולה. אשמח אם תיצור עמי קשר ונבדוק יחדיו כיצד ניתן לשתף פעולה ובאיזה נושאים. (הפרטים מופיעים באתר נוער שינוי - www.noar-shinui.org.il) בברכה, יוראי להב הרצנו
יו"ר נוער שינוי

tapr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לדעתי חשוב ביותר שיתוף פעולה בין תנועות נוער ישראליות ותנועות ציוניות ככלל. אם יש לכם איזה רעיון, או שסתם רוצים לעשות מפגש משותף, שלחו הודעה. חג שמח, טל פריצקר יו"ר נוער שינוי ת"א

אוקי חבר'ה!!!

אנחנו נתארגן על עצמנו כשיעבור מחנה סוכות עם כל ההכנות... נשמח לשתף פעולה איתכם!!! אני רואה שיש פה מתנגדים לרעיון, גם אצלנו יש וזה לא חדש...בכל בתנועה יש את הקיצוניים, אבל יש לזכור שלא משנה מה הדעות הפוליטיות שלנו, ואיזה תנועה אנחנו, ואם אנחנו מתנחלים או לא, כולנו בני אדם קודם כל, וכולנו יהודים וישראליים.

תמיר1991

New member
אתה קורא לי קיצוני?

אני שמאלני מתון, הקיצוני כאן זה אתה. כולנו יהודים וישראלים, נכון. אבל מה יקרה אם הייתי ערבי פלשתינאי? היית תומך בהעברתי מביתי באופן חסר רחמים? היית מגדיל את המדינה שלך על חשבון שטחי אבותי? כולנו בני אדם? זה לא מונע מתנועתך לדגול בדברים הנוראים שציינתי כאן כעת. אז אנא, חסוך ממני את הקריאה "קיצוני". לא אני ה"קיצוני" כאן. תמיר.

MS6

New member
הצעה קטנה...

לפני שאתה קופץ ומחליט מה שאנחנו חושבים.. אולי כדאי שתבדוק שבפועל מי שטרנספר כאן ערבים היה אך ורק השמאל. ז'בוטינסקי התנגד לטרנספר (וזו בערך הנקודה היחידה שבה אני חולק עליו).

FuxPavel

New member
אריאל שרון טרינספר עוד ב72

ולא היית מגדיר אותו בתור שמאל, לא אז ולא היום.

למעלה