שלווווום אנשים!

ליאת666

New member
שלווווום אנשים!

מה המצפפפפפ? הרגע הצטרפתי ורציתי לאחל לכווולם שנה מוצלחת ולספר קצת על עצמי (כי לא סיפרתי בכרטיס): שמי ליאת, אני מכפ"ס, לומדת ערבית (כן, אחרי הכל זה מעניין) כמקצוע מורחב, אוהבת שופינג, לא הולכת לקולנוע (שונאת את המקום הזה)....וזהו נראה לי.

מיקה86

New member
ברוכה הבאה

ובוקר טוב!!!! שונאת את הקולנוע? נו טוב כל אחד והטעם שלו..:)

Ez sLeeP

New member
וולקאם.

ברוכה הבאה לקהילתינו החמה והצנועה.
שופינג.. מי לא אוהב שופינג? במיוחד שיש כסף. הממ.. התאקלמות מהירה! נדבו'ש.

ליאת666

New member
נדבו'ש../images/Emo24.gif

אוקיי, עכשיו לילה ונורא נורא משעמם לי.... ויש לי ללמוד 160 ביטויים בערבית בע"פ ימח שמה של המורה הזאת ומשעמם לי....כבר אמרתי את זה....רק מדגישה את רמת השיעמום שלי... ולשאלתך....אח שלי לא אוהב שופינג...כן, בנאדם מוזר.

Stillwater

New member
למה מוזר?

אני לא מכירה בנים שאוהבים שופינג! או שהם אוהבים אבל מתכחשים לכך...חחחח

Ez sLeeP

New member
כולם אוהבים בגדים..

אפילו הערסים. התקדמנו רבות מאז ימי הפלמח. היום כל ערס הוא סטייליסט מינימום.

ליאת666

New member
חחחחחח

הרגת אותי
"היום כל ערס הוא סטייליסט מינימום" *נקרעת על הרצפה"

Stillwater

New member
ולגבי השופינג...

תלוי, שופינג של מה... הכי אני אוהבת לקנות (וזה גם נורא יקר לצערי) דיסקים! אני תמיד מוצאת משהו! הכי אני שונאת לקנות... בגדים! יואווווו איך שאני שונאת לקנות בגדים!!!

ליאת666

New member
חחח

אני בדיוק ההיפך.... חולה על לקנות בגדים (קסטרו, פוקס, מיס סיקסטי...יקר אבל שווה). לא קונה דיסקים (יש קאזה). וואי, הרגע חזרתי מרכיבה על סוסים...היה פצצה אנשים!!! כדאי לנסות צ'או לכם!

Ez sLeeP

New member
פוקס? קסטרו?

למה להסתפק בטעם העממי כשיש שנקין, קינג ג'ורג', ארלוזרוב?! *אז חוסכים ת'כסף, ונוסעים לת"א כל חודש-חודשיים.. מה קרה?*

Superchen

New member
גם אני..

שונאת לקנות בגדים, שונאת למדוד, ושונאת מוכרות שמציקות ולא ממש מבינות מה שאומרים להן (-"את צריכה אולי עזרה?" -"לא" -"מה את מחפשת"? -"אני מסתכלת לבד, תודה" -"אני יכולה להציע לך כמה דברים?")
וזה מביא אותי לחשוב- כשאני אומרת לא, למה אני מתכוונת?
ואגב, יש לנו את אותו משפט בחתימה...

תשמעי..בתור מוכרת בחנות בגדים

לשעבר (כנראה גם לעתיד) אני יכולה להעיד בוודאות שלמוכרות זה הרבה יותר מעצבן. תאמיני לי שאם היינו יכולות רק לעמוד בחנות ולהסתכל על הלקוחות זה היה הרבה יותר קל. את חושבת שאני רוצה לבוא לסנובית מעצבנת ולשאול אותה אם היא צריכה עזרה?! אבל עומדת לך על הראש מנהלת ופשוט מצווה עלייך "להציק" ללקוחות. אז קצת התחשבות כי זה התפקיד ברוכה הבאה ליאת

למעלה