שלווווווום!!

A-naT

New member
שלווווווום!!

סתם משאירה הודעה להראות שאני עוד חיה. בינתיים הכל אחלה, לא היה לי התקפי האסלה-היא-החברה-הכי-טובה-שלי, ואוכלת פחות או יותר בסיידר תאמת, גם אם רציתי אין לי זמן.. יש לי השבוע חמש (!!!!!) מבחנים, וזה שניים יותר מהמותר, פשוט נדפקתי עם החוזרים של התקופה שהייתי בבית.. אז אני מקווה שבסוף השבוע יהיה לי יותר זמן לחזור לפה ולהגיב, ראיתי שיש גם אנשים חדשים, אז ברוכים הבאים כולם.... עכשיו אני באמת חייבת לזוז, יש לי שיעור צרפתית לקראת המבחן ביום שישי.. ביי עינת

מייק 48

New member
היי עינתי חומד !!!

עינתי חומד, סיימתי מילואים ועברתי בערב במשרדי. סתם פתחתי את המחשב וסתם, לא בכוונה כזה, טסתי דרך האינטרנט לתפוז. וכאילו כזה, סתם כזה, צללתי מיד לפורום האהוב עלי ביותר... והנה אני עובר וקורא את ההודעות, סתם ככה כזה... (סתם בצחוק כזה...) עינתי מתוקה, קפצתי משמחה לקרוא הודעתך האופטימית. יופי שהולך לך בסדר ואת בתקופה יחסית טובה. אל תתני למבחנים להלחיץ אותך יותר מידי - קחי אותם בקלות - ואל תרשי לעצמך לשקוע בגלל המבחנים. הם יגמרו עוד מעט, תתכונני היטב ותלכי למבחנים בבטחון אבל אל תרשי להם לשבש לך ת`חיים... אנחנו כאן למענך באש ובמים, אנחנו כאן בשבילך בטוב וברע, אנחנו כאן עבורך בשמחה ובמיצר, בקיצור - אנחנו אוהבים אותך מאד !! שולח לך חיבוק ונשיקה וכוחות חדשים שלך באהבה מייק

למעלה