שלווווווום!

מייקל21

New member
שלווווווום!

מה קורה אנשים...? סופשבוע צה"לי קצר עבר עליי ולשמחתי הוא עבר וחלף :) והשבוע עוד אני יוצא רבעו"ש! (שבשבת אני בהופעת העשור של גפן) חוצמזה מה קורה?

מייקל21

New member
ובקשר לכתבה ב'ידיעות' על רייכל

רציתי להבהיר את דעתי, גם מאחר שהרבה אנשים שמכירים אותי כחובב מוסיקה ישראלית (ושל לידר בפרט) פנו אליי עם העניין ואמרו 'תראה את החרא הזה..' או 'איזה זבל הוא יצא', וגם בגלל הדעות של האנשים בפורום. הכתבה אולי נתנה לרייכל להצטייר כאדם רע, מלא בתאוות בצע ונצלן. אבל חשוב לזכור, שלעיתון פנו (וזה הודגש כמה פעמים) הזמרים האתיופים עצמם, ולא אחרי תחקיר של העיתון. לי על כל פנים זה ניראה, שפתאום אחרי שהאלבום הצליח כל כך (בניגוד לצפיות 30 המשתתפים בו), כולם רוצים חלק. נורא קל להזכר אחרי שהאלבום להיט ולהגיד - "רגע ומה איתי?". נדמה שפתאום כולם רוצים חלק מהתהילה וההצלחה של רייכל, וחשוב להזכיר - זה הפרוייקט שלו. עד שבנאדם יוצר אלבום חסר תקדים בסגנון ובהצלחה, פתאום לכולם כואב. אני לא בטוח עד כמה הוא תמים, אבל גם לא בטוח עד כמה הם תמימים.

מייקל21

New member
אה! וכמעט שכחתי! צבי כנס!

אתה בטח הכי מאושר בעולם! מכבי אלופה!!!! איזה משחק עונה מרתקת!

ZVI Z

New member
חזרתי ב-7 בבוקר לי-ם...

מאושר זה לא מילה לתאר..חוצמיזה שאני עדיין לא מעכל,זה לא הכי נתפס.בעיקר כשבמחצית כשהסיכויים נראו קלושים חצי מהאנשים בכו והחצי השני קיללו את עצמם על היום שבו הם נולדו ועל הכסף הרב שבוזבז לשווא.וזה מה שעשה את זה כל כך מתוק בסיום ו...בקיצור,על גג העולם כמו שפוליקר שר..לפחות לכמה זמן.

למעלה