שלוווווווום

Sweet Dirt

New member
שלוווווווום

מניים כולם? תראו, אני ממש ממש אוהבת היפ-הופ וראפ ואר'נ'בי ובכלל מוסיקה שחורה, וזה נראה לי פורום ממש שולט, בכל מקרה היי לכל מי שמשתתף בפורום וווווויש לי שאלה, אתם יכולים להמליץ לי על מסיבה אבל עם הפקה גדולה והכל לפורים של מוסיקה שחורה? אני יודעת שיש כזה מועדון הג'י ספוט ויש שם מסיבות של מוסיקה שחורה, אתם יכולים להסביר לי טיפה יותר? לילה (ר)טוב

kodman

New member
פרטים על המסיבה בג'י ספוט ../images/Emo70.gif

במהלך המסיבה תתארח להקת 3 לראש בביצוע מיוחד לשיר "רע לי זה פאסה".
במסיבה יוצעו לקהל הדיסקים של שי 360, אילן באביבלון ורוי אדרי, במחירים מוזלים - 40 ש"ח בלבד. כל הכסף הולך ישר לאמנים, אנחנו לא מרוויחים עליכם גרוש. בנוסף יוצעו למכירה חולצות של שי 360 ואייטמים אחרים מעניינים.
הסבר על התחרות תחפושות שתתקיים: א) הפעם ננסה לבצע את הכנסת הקהל במהירות יחסית. מי שירשם ויגיע מוקדם, ננסה לכניס דרך דלת צדדית באמצעות היחצנים שלכם. היחצן שיארגן ראשון את האנשים שלו, ויארגן מהם במרוכז את הכסף על הכרטיסים, יוכל להכנס עם כולם דרך דלת צדדית, בלי קשר לתור בכניסה. בשביל זה אתם צריכים להביא סכום מדויק של 60 שקלים, והיחצן שאצלו נרשמתם צריך להגיע מוקדם ולהיות מאופס על עצמו. יחצן שיבוא אלי עם כסף של 15 איש בצורה מסודרת, יכניס את כולם ללא תור מיד לתוך המועדון. ב) תינתן עדיפות בכניסה לבעלי תחפושות. מי שלא בא מחופש, עלךול לחכות יותר בכניסה. ג) תחרות התחפושות תבדק לפי כמה קריטריונים: השקעה בתחפושת, מידת דמיון בסייס לאובייקט, והיכולת לחקות את האובייקט על הבמה (אפילו באופן הומוריסטי). נקודות בונוס מיוחדות ינתנו לבנים שיתחפשו לג'יי לו או בנות שיבואו כאמינם או טופאק. התחפושות שבתחרות הן רק ואך ורק אמינם, ג'יי לו וטופאק. ד) מלבד התחרות, יוגרלו פרסים נוספים, אבל הזוכה בתחרות יצ'ופר באופן מיוחד.
הופעה של דנשה - "תהיה הופעה *קצרה* ופורימית ואחריה "תחרות התחפושות". kodman

ערפדי

New member
להזכירכם ...

במסיבה הקרובה בג'י יימכרו גם סינגלים של----> 3 לראש - רע לי זה פאסה !!!!! במכיר מצחיקול ביותר !

kodman

New member
../images/Emo6.gif מי זה תואמס?

בחייאת צא מהארון כפי שנאמר. מי אתה?

kodman

New member
תאמת אני חושב אני יודע מי זה

תומאס זה אתה? סתם לא, ברצינות יש חשוד

למעלה