שלוווווווום :-")

fayd הפשוש

New member
שלוווווווום :-")

מה קורה? אני חדש פה ואני רצה להיצטרף לפורום שלכם אז אם זה בסדר איתכם אז יופי.......... "הצב כבר לא יכול לעזור לכם"

ליהי * 007

New member
כן שב אפרת כבר תביא לך חלב בדבש

מה בוער??????? צב לא צב החיים מספיק מלחיצים כאן אנחנו מתנהלים על מי מנוחות...... יאלה קח כיסא נח ותתרווח לך. וכמו שהבטחתי........ סביר להניח שאפרת בדרך עם חלב ודבש - את העודה שרי תביא ואני אפקח על כל המבצע כמתבקש מהתואר הרם שלי - 007 ליהי

אפרת.א

New member
פשוש ../images/Emo24.gif :)))

למרות שגם הצב כבר התייאש ,למרות שהשחקים יורדים מהר ויום נוקף יום מבלי שנרגיש, צודקת ליהי באומרה ש..."ככה העניינים מתנהלים במחוזותינו" (זוכר את סיפור הצב? - אל תשכח, הוא תמיד מגיע ראשון לקו הגמר!)
עם כל זאת , אף על פ י כן ולמרות הכל - שמינו "הולך לפנינו" ואנו על המפה ונישאר על המפה (בתקווה שגם מכבי תעשה זאת השנה) - שים לב, הפורום שלנו למרות ואולי בזכות...ראשון ברשימת הפורומים המועדפים בתפוז מזה זמן רב
(טפו טפו
) מגיעות אלי תגובות מהרבה מאד אנשים שקוראים ו...נהנים עאמה מה - - מודאגים? לאאאאאאא ! - ביישנים!!! אז..........מי גאון של אמא?!?
אמממ..אגב פשוש, בזה הרגע הצטרפת לכוחותינו
! לפני שסוגרים ת´קונדטוריה - איזו עוגה ? הקפה והתה לסוגיהם בפינה הימנית אחרי הסיבוב מצד שמאל - שרות עצמי - תתכבד
ברוך הבא.

אפרת .....

2 דברים. האחד למה הדגל של ההומוסקסואלים השתרבב לתוך ההודעה שלך מה שייך? השני מאיפה המצאת שהפורום שלך הוא הראשון ברשימת הפורומים של תפוז ? בגלל שהוא מופיע כך אצלך במחשב ??? מצחיקה שכמוך - זה אצלך במחשב וגם אצל אלו שפוקדים את הפורום הזה, אצל כל אחד במחשב שלו בראש הרשימה של הפורומים המועדפים מופיע הפורום שהוא נכנס אליו הכי הרבה. את עוד רחוקקקקקקקקקקה מלהיות ראשונה חחחחחחחחחחחחח

נאן

New member
לאחד או לאחת שסתם אכפת... עליק

בשבילנו הפורום הזה יהיה תמיד ראשון ואם רצית צומת לב הנה קבלת אגב יש לך טעות ערכתי ניסוי קטן על אחד שלא נכנס לתפוז והפורום הזה הוא ראשון ברשימה ושימותו כל הקנאים! היום זו מדינה חופשית ומעניין מאוד אייך חיכית לך בפינה כדי לתפוס על חם מישהו שמשתמש בסמל הומוסקסואלים? רצית שנשים גם לזה לב? מעניין מאוד למה? להודעה שלך נוספה נימה אישית מאוד...... בקשר לשני הדברים...... כל כך הרבה הודעות בפורום ורק לזו שמת לב? או שבגלל שלא היה לך מה להגיב אם בכלל רצית צומת לב? ולהגיד אני נכנס לפורום הכי טוב בתפוז..... בכל מצב! שבת שלום לכולם ושבת שלום אפרת

אפרת.א

New member
נאנוששששש ../images/Emo25.gif

אכן נאנוש - נימה מאד אישית מסתמנת בדבריו של הנ"ל. כמנהלת פורום לא יכולתי להתעלם מהודעתו . (לולא הייתי ,,, לא הייתי מבזבזת דקה..!) מואההההההההההההה שבת יפה לך ולכולנו

אפרת.א

New member
שלשה דברים ../images/Emo9.gif

1. הדגל לא שורבב - הוא הושם בכוונה תחילה (לגבי השייכות - לא מעניינו של סתם אחד...) 2. תודה - תודה גדולה על שאתה חושב שאני מצחיקה:)) קבלתי זאת כמחמאה גדולה! 3. איך אמרה נאנוש: "ביקשת צומי - קיבלת!" שתהיה לך ולכולנו שבת יפה

צייר

New member
סתם אחד שלום

1. לכל אחד יש את הזכות לשים איזה איקון שהוא רוצה, באם האיקון מפריע לך , וצורם לך אל תכנס לפה,. 2.הפורום של אפרת הוא אצל כולנו במקום הראשון , כמו בעלת הפורום והמנהלת אפרת אנחנו אוהבים אותה מאוד, 3.יש לי שאלה למה את לא מזדהה בכרטיס האישי שלך בכדי שנדע מי עומד מאחורי השם? צייר אפרת אני אוהב אותך ושולח לך חיבוק ונשיקה שלך צייר

fayd הפשוש

New member
אןי תודה ../images/Emo13.gif

תודה באמת על קבלת הפנים החמה הזאת ובקשר לעוגה אני מזמין עוגת גבינה עם פרורים! (הצב אולי כבר לא יכול לעזור אבל הזברה פנויה למחפשים!)

אפרת.א

New member
../images/Emo6.gif פשוש - יש!

אחלה בחירה! חולה על עוגת גבינה עם פרורים
ככה? עכשיו הזברה נכנסה לפעולה?? חחחחחחח טובבבבבבבב תן לה לרוץ חופשי אולי , מי יודע, ברבות הימים גם היא תוריד סוף סוף ת´פיג´מה ו...
שתהיה לך ולכולנו שבת יפה איריס.

fayd הפשוש

New member
תודה

אני מת על העוגה הזאת מאז שהיתי ילד. "עכשיו הזברה נקעה את הרגל אז גם הצב וגם הזברה ירדו מהפרק אוליי איזו אנטילופה?"

fayd הפשוש

New member
תודה יש לי בקשה ../images/Emo13.gif

קודם כל אני מת על העוגה הזאת מאז שהיתי ילד בימיוחד עם קפוצ´ינו על יד והבקשה שלי היא זו אני שולח לפה קובץ עם סיפור שכתבתי ואני רוצה את חוות דעתכם אז עם תוכלו אנ יישמח מאוד. "עכשיו הזברה נקעה את הרגל אז גם הצב וגם הזברה ירדו מהפרק אוליי איזה אנטילופה יכולה לעזור?"

למעלה