שלווווווווום! :)

LonelyElf

New member
שלווווווווום! :)

אני נוראאא אוהב גלישה, אבל ממש ממש ממש אוהב. רק להסתכל על זה גורם לי להרגיש את האנדרנלין, והצורך לעשות את זה גם! ארר... :p אבל... אני לא גולש. חחח... אני רוצה להתחיל, למרות שאני בן 16 - עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. אני מקווה. :| אבל אני גר בכרמיאל, חוווור! לא ים ולא דובים! :/ איך אני מתחיל? מה אני עושה?

mcGooo

New member
גם אני מכרמיאל :)

קנה גלשן יד שניה חפש בלוחות ותסתכל על גולשים אחרים ותלמד מהם.. סע לנהריה זה 20 דק' נסיעה בערך ויש שם הרבה גולשים ואחלה ים (בפנס ובסוקולוב)

LonelyElf

New member
אני עדין לא ממש מבין...

אוקיי, קניתי גלשן, ולבוא לאיזה חוף, ולצפות בגולשים? זה יכול להיות אחלה דבר, אבל איך אני ילמד מזה? אתה מבין... זה לא כמו ללמוד גירה למשל, שיש לך מורה שמסביר לך כל דבר ודבר. יותר פשוט או לא, אני לא יודע, אבל הבעיה היא, שאני לא יודע איך ללמוד! איך ללמוד לגלוש?

jKiTTiE

New member
תראה...זה הכי פשוט!

גמני ככה למדתי...והגולשים מתקנים שמה אותי מידי פעם..סתומרת שהם רואים שאני מסתבכת וכל אלה וככה זה הכי כיף ללמוד לגלוש לדעת שתרוב עשיתה לבד! ובכלל אחר כך ללכת לגולש שעזר לך להגיד לו תודע זה עוד יותר כיף אומנם בשבילו אבל עדיין זה כיף =]

LonelyElf

New member
אוקיי...

נשמע סבבה. רק איך אני יודע איזה גלשן לקנות?

jKiTTiE

New member
=]

עדיף יד שניה שנראה ככה טוב סתומרת עם כמה שפחות פיצוצים... 15 סמ יותר גבוה ממך ולא עולה לי בראש עוד משו...=\

למעלה