שלווווווווום

Cally1

New member
שלווווווווום

טוב,אני דיי חדשה פה ויש לי שאלונת:) אני ממש רוצה להתחיל ללמוד איזה אומנות לחימה,אבל ממש אין לי מושג מה מי ומו. אולי מישהו יעזור לי בזה?

yanivtil

New member
טוב....

גם אני לא ותיק בכלל,אבל בתור תחלה נראה לי שאת צריכה למקד את מה שאת מחפשת - אמנות איטית ומרגיעה, אמנות עוצמתית הדורשת הרבה כח ומהירות, אימון בכלי נשק או בידיים ריקות, משהו קלאסי (עתיק יותר) או מודרני? אולי ככה יהיה לותיקים כאן (הם באמת יודעים ה-מ-ו-ן) יותר קל לעזור לך!

Cally1

New member
אה-ה

טוב,אני מתכננת לקנות את סאיס,בגלל זה התחלתי בכלל עם כל הקטע של אומנויות לחימה אז זה אומר-כן,עם נשק ואז,משהו עתיק,לא רוצה משהו מודרני.

deep ocean

New member
????

אני רוצה לדעת היכן היא גרה, כי אם היא גרה בצפת, אז ההמלצות יהיו התאם.

NetGangsta

New member
תן לה מקומות בחיפה אם אתה מכיר...

אם אתה לא מכיר אז אני אכין לה רשימה כשיהיה לי זמן...

trener

New member
שלום,

תסתכלי ב"לוחות" - דף 2 - ס.ז.א. אם נראה לך, תצרי קשר. בהצלחה.

Cally1

New member
אבל...

אני לא ממש מחפשת משהו ללחימה ברחוב אני רוצה משהו עתיק ונחמד,ומשהו שכן מתעסק בסאיס

yanivtil

New member
סליחה על הבורות,אבל...

מה זה סאיס? מדי פעם אני נתקל פה במילים חדשות...

Cally1

New member
סאיס-

אוקיי,אני לא ממש יודעת מאיפה זה בא ומתי,אבל זה מין שני חרבות קטנים כאלה,ממש יפים ודיי חדים כדי להרוג:) אני נתקלתי בהם כשצפיתי בזינה,הנסיכה הלוחמת,וגבריאל,החברה של זינה,משתמשת בסאיס.

סאי

מדובר בנשק מסורתי יפני אוקינאויי. מה שאת מחפשת להתאמן בו זה קובאדו, או קראטה. הבעיה היא שבקראטה לוקח כמות נכבדת של זמן עד שמגיעים לעבודה עם כלי נשק. אם יש קובדו באיזור חיפה זה עשוי לענות על דרישותייך. האפור

Cally1

New member
תודה.

אז איפה בדיוק אני יכולה למצוא את זה?אנשי חיפה בבקשה לעזור?

למעלה