שלווווווווום שכב"ג יקר

שלווווווווום שכב"ג יקר../images/Emo20.gif

מה שלומכם בימים אלו? העצרת המרכזית לציון 12 שנים לרצח תיערך במוצאי שבת, 3 בנובמבר, בשעה 19:30, בכיכר רבין. יכול להיות שכבר דנו על זה בפורום אבל לא ראיתי :)
מה אתם אומרים שנלך לקחת חלק בעצרת כתנועה? אני אישית חושבת שזה רעיון טוב (לא רק כי אני הצעתי אותו).

Gil Berger

New member
הולכים!

גילי זה אחלה רעיון שכבר עלה את יכולה לעבור לעמוד השני או השלישי אם את רוצה לראות את הדיון שעלה מכך . אנחנו (סניף חיפה ) באים כסניף! אתמול העברנו טקס בקהילה בחיפה ואחרי זה ביוזמתו של הרכז המגניב עד אין קץ שלנו (צור "ואאזזאאפפפ" אפרתי) הכלנו למרכז חורב שזה מקום שיש בו המוון אנשים ושיחזרנו את נוער הנרות של 95 , הדקלנו נרות ושרנ עם הגיטרות והיה ממש מיוחד כיף ונתן לי לפחות עוד כמה וכמה סיבות להיות גאה בנוער תל"ם! נ.ב. זה יובל !

yuvalberger

New member
אנחנו פשוט...

מגניבים אז החלטנו לבוא כסניף ולנסות להעניק לשאר יושבי העולם קצת מגניבות מאחר ואנחנו כאלה נדיבים!

lasl

New member
סניף קמ''ץ

אנחנו, סניף קמ''ץ החלטנו לא ללכת כשכב''ג לעצרת. כמה מאיתנו כן יבואו, אך לא כמייצגים את הסניף. השאלה היא האם עליהם לבוא עם מדים, כיוון שלעצרת אופי פוליטי והתנועה שלנו היא א פוליטית... מה אתם חושבים?

lasl

New member
יותם

אני יודעת שהיה על זה דיון מעמיק, ובהחלט קראתי אותו והתעמקתי בו וכך גם השכב''ג במבשרת... אבל רציתי לדעת מהי ההחלטה הסופית :מי שבא, לבוא עם מדים או לא?

lasl

New member
מרטין

תודה! ההחלטה הגיעה בהצבעה דמוקרטית בסניף, לאחר דיון מעמיק וסוער... (75% נגד, 25% בעד...)

למעלה