שלוווווווווום!!!

MiToOsH

New member
שלוווווווווום!!!

סתם רציתי להציג את עצמי.. אז אני עמית (או כל שם אחר שתבחרו בו) בת 14 מקרית ביאליק... גאה להעלות את מאזן הנשים בפורום הזה מ-0 ל-1 :).. שרופה בדם על מכבי חיפה בערך מגיל שבע.. רגע שאני בחיים לא אשכח: הגול של יוסי בדרבי שניצחנו 3-2.. אויי זה היה גדול :) רגע שלא אכפת לי לשכוח: האליפות של הפועל... והשחקן האהוב עליי זה פראליה (ואל תשאלו למה....) מיתו´ש...

B-BALL

New member
ברוכה הבאה עמית, ואת לא הבת היחידה

בפורום שלנו....

ברוכה הבאה לפורום!

ודרך אגב, הגול הזה של בניון היה אחד הגולים המרגשים שנראו בקרית-אליעזר איש

MiToOsH

New member
אני יודעת.... :)

אני זוכרת שזה היה יומיים אחרי הבת מצווה שלי וקיבלתי במתנה שני כרטיסים למשחק... ואיזה אחד התיישב לי במקום ולא הסכים לזוז עד שהתחלתי לבכות לו שזה היומולדת שלי והוא זז.. ומאז התחילו הגולים... בהחלט אחד המשחקים שאני בחיים לא אשכח... מיתו´ש. שדרך יש לי חייכן אחרי השם אבל היום אני לא יכולה..

סקאי :)

New member
עמיתו´שששש

מה המצב זאת נתי .... מוווו מווווו מה המצב ינשופה ??? הכל טוב ??? לפי דעתי הרגע הכי יפה זה מה שציינת והרגע שאני הכי שונאת : היום בו הקימו את הפועל ת"א !!! אני שונאת את הפועל ת"א ב-ד-ם ולא יהיה אכפת לי אם הם יחנקו אחד אחד !!! אז בכל אופן רק רציתי שתדעו שאני חדשה ושאני חולה על הירוקים מחיפה !!!!!!!!!!!!!! ושהשחקן שאני הכי חולה עליו הוא : ניר דוידוביץ´ ה-מ-ל-ך !!! וגם על אייל אלמושנינו !! זה הכל בנתיים !!! ינשופה : חולה עלייך !!! ביי אנשים יום טוב נתי

MiToOsH

New member
מוווו מווו קטנה :)

חח... מצפי טוב... (או יותר נכון: משתפר) ואני לא שונאת אף קבוצה (אני בנאדם שלא אוהב לשנוא) אבל הקבוצה הכי פחות אהובה עליי היא ללא ספק הפועל חיפה... ובאמת מה שלום דוידוביץ´? יש לו דלקת בברך אם הבנתי נכון.. לא? מיתו´ש :)

סקאי :)

New member
ינשופה קטנה !!! :)

אהובי היקר (דוידוביץ´) החלים מהדלקת בברך ועוד חודשיים הוא יהיה כשיר !!!!!!!!!!!! ינשופה חולה עלייך ממני : נתי ה-

למעלה