שלווווווווווווווום!!!!

שלווווווווווווווום!!!!

אני חדישה בפורום ! יההה עברי איזה יופי! הייתי בסרט יוסי וג´אגר!! אתם חייבים ללכת!!!! פשוט מהמם! ועברי שר מזה יפה... בוא נפזר את מסך הערפל.. בוא נעמוד באור ולא בצל... ואיזה מצחיק שיהודה לוי יענו משנה לזה ת´מילים.. חיחי רונייייייייייי אשתי???? את פה????

לא ראיתי את הסרט!

אני מאמין שזה לא הפסד גדול בשבילי לא לראות את יהודה הלוי מתמזמז עם איזה מישהו... ובשביל לשמוע את עברי לידר שר אני יכול לפתוח רדיו תוך חצי שעה אני בטוח יפול על השיר באחת התחנות! או שלחילופין אוכל לפתוח את המחשב ולשמוע דרכו! פ´כל מקרה אין לי מה להגיד בהודעה הזאת! סתם היה לי משעמם אז פתחתי הודעה! תתרגלו!

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני רוצה לראות יוסי וג´אגר עוד לא ראיתי! אוףףף ד"א יהודה לוי ענה לו: "ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לזיין בתחת"

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני רוצה לראות יוסי וג´אגר עוד לא ראיתי! אוףףף ד"א יהודה לוי ענה לו: "ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לזיין בתחת"

אווו..אישתך פה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

יאקי! ברוכה הבאה ילדה בעלת צחוק מושלם
יאאא לא הייתי לדעת שאת שומעת עברי ליידר! לאף יוו
איזה כייפי לי! חיחי תהני אישתי

יההההה ../images/Emo9.gif

אופפפ איציק הלך פייפן! לא מתחבר לי! יאקי של איציק~ אני שומעת קצת עברי לידר... חברה שלי מנסה לגרור אותי להופעה שלו בבארבי... נראה אולי אני אלך... ואמממ אתה צודק~ זה לזיין בתחת! ואיזה חמוד כשהוא אומר- אֵה! שפן! חיחי

אווו..בטאאח ללכת לבארבי!

יייאיש לכי ! למה לא אישה
מממ ואם את רוייצה אנחנו יכולות לדבר לנו במסריםם -אם את פה עדיין- כמה רומנטי

snapis

New member
היי נועה

אני רואה אותך בהרבה פורומים והחלטתי שמגיע לך לקבל את האי סי קיו שלי (הא אני מצחיק א עצמי ) אז עם בא לך או סתם משעמם 100942559 ודרך אגב גם אני ראיתי את יוסי וגאגר הסרט עצמו טוב רק שהסוף דפוק!!!!

בלופ!!

היי אממ נראה לי איתמר נכון?... אתה גם בהרבה פורומים.. אממ אממ נראה לי יש לי אותך ברשימה, אבל כידוע לך- איציק מת...אז כרגע אין באפשרותי (חחח איזה מילה) להידבר (עוד אחת..חיחי אני מצחיקה את עצמי
) איתך או עם אפ´חד כרגע... הסרט באמת טוב! והסוף...אני חשבתי שבכלל יהיה שונה..
!!!!! אל תקראו אם עוד לא ראיתם.. אבל איזה קטע מבהיל זה שהם במארב.. טופ נדבר מתישהו..

snapis

New member
הממ

לא היה לי מה לכתוב בכותרת אז כתבתי הממ עכשיו עם תגידי את ה-ה גבוה והשתי ה-מ בנמוך זה היה המצחיק בלי קשר אקציר חבל לי על ה אי סי קיו מתי ההלויה אני יבוא לנחם?
לא ראיתה יוסי וזגאר?אתה מתכנן לראות לך!
כל הסרט זה נורא יפה והכל אבל הסוף מה זה תקוע כאילו הם אמורים לצאת מהארון ביחד והסר אמור להסתיים שהם מתנשקים אל מיטת קינג סייז באלית יש סרט5ים שזה מז תקוע סוף של מוות אבל עד שזה קורה הסרט ממש טוב הקטע הכי מצחיק זה שאחד החיילים של גאגר אור לו שהוא היה מזיין אותו(שהם אוכלים) הה מצחיק המממ זהוא שמעם אותי מזיין את השכל עכשיו את יכולה להרגיש טוב אה ואני לא זוכר אם אמרתי בהתחלה או לא אז זה כן איתמר

ה-מממ

חחח
כן בארוחה שהם צוחקים על הומואים אז הוא אומר ומה אם אני הייתי הומו? אז הוא אומר לו - אתה יפה כמו בחורה בטח שהייתי מזיין אותך.. חחחח אני חשבתי בכללל על סוף אחר שיוסי יגיד להורים שלו שהוא היה הומו..

snapis

New member
כן

נכון משהו כזה טוב תשצעי אני סוגר את הדיון בגלל שאנשים מתטעצבנים למנהלי שיחות איישיות בפורום ותודיעי לי שהאי סי קיו שלך קם לתחייה ונדבר

mick23

New member
לפי דעתי...

הסרט יוסי וג´אגר מפספס את כל המטרה שהוא יכל להשיג אני יודע שכולם מתלהבים ממנו ואני יודע שאני נמצא פה בעמדת מיעוט, אבל זוהי דעתי אני חושב שמי שלא הלך לא הפסיד כלום סתם עוד סרט מבית היוצר של "קולנוע ישראלי איכותי" (אעלק) אם אתם רוצים לראות סרט באמת יפה ועצוב נורא על זוגיות הומואית, לכו לאורבניה או שתשכרו בוידאו סרט מרגש ועצוב עד דמעות חבל לכם על הזמן אבל יש נו"ן בי"ת ביוסי וג´אגר, עברי לידר בהחלט משחק אותה השיר שלו יפהפה וחוץ מזה רציתי לדעת אם יש פה בחורים נוספים שאוהבים את עברי לידר והם מעל גיל 21, יש לי חוויות להחליף איתם

למעלה