שלווה מפתה...

טאKילה

New member
שלווה מפתה...../images/Emo211.gif

ואחרי המנגינות- תסחף אותי בזרם עתיק שא אותי על גלי תכלת לפני שנשכח את הגאות כסה חמוקיי במילים ספוגות כוונות ערום. , אלחך בתאווה שלווה מפתה אדמיין טביעות אצבעותיך מרוות צימאון גופי ביין בורדו משכר חושים בעלטה נפערת אצייר דמותך ועדנת בטני פרפרים.

שמים1

New member
לנגן בך אהבה ../images/Emo79.gif

לגעת בך בריפרוף מלבלב כפרפר אל הפרח לחבוק את הלב, עד שיפוח היום וינוסו צללים להתעטף בך כבמרבד של פרחים. להקשיב ביחד לשירת הזמיר להתעטף בריחות סמדר ולבונה, לאהוב ברכות בתשוקה אין קץ לנגן בך אהבה. איזה שיר מקסים ומלטף טאקי

אלמרה

New member
כפרע טאK? אפשר לבחור יין שונה?

כאילו אני מבורדו משתכר מהר ולא מספיק להגיע לסקס - נרדם! מבטיח לך תות מתוק מתוק בתמורה ליין פשוט יותר. מרלו לא עושה לי "בעיות".

שמים1

New member
יו ........../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

על התות הזה כתבו את השיר תותים נכון?

עפיפiנט

New member
לחישה ../images/Emo23.gif

לך אלחש חבקני בתשוקה אל גופך החם עקוד אותי בין... בעצימת עיניים גופי נרעד תחושת הכמיהה למגע גופך פועמת בקירבי חפון בידך כל פיסת עור שבי בוערת לוש את אהבתי תשוקתי אליך לא פסקה ולא לרגע כמו אז כמו תמיד בעבר ב... ב... אוהב אותך תמיד גם עכשיו כשאתה כבר לא... תמיד תהייה איתי בדמי בנשמתי קולך מהדהד בתוך נשמתי יקירי שלי
DA היי שקטה, עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר.(ריקי גל)

טאKילה

New member
משעולים מסחררים...../images/Emo210.gif

לחשת לי מילים מתרצות כמו סערה הפחת בי חשקים שהציתו בגופי להטים ושפתיי עקצוץ מפתה. , משתוקקת רעדתי לחוש כל צליל ונגיעת קולך כמטילי זהב את כולי התיכה במשעולים מסחררים. , חולמת אותך בסתרי לבי כמהה להתרפק בך לארנין ערומך כשאתכרבל בין זרועותיך. אוח אתם מקסימים
השירים נפלאים והתגובות גם

אלמרה

New member
מאיפה הכשרון הזה טאK?

גלי לי.. נו! לא יפה גם אני לשורר רוצה בעקצוץ שפתיים חפץ ועם מטילי הזהב את העולם נפוצץ לתעות במשעולים מסחררים להתכרבל כן, עירומים עם חשקוקים... משתוקק מתאווה ורוצה גם להרנין... ובלי מוזה, לא יכול...

למעלה