שלוהום!

שלוהום!

שלום לכולם! יש לי שאלה קצת מוזרה - למישהו יצא בזמן האחרון לקנות מצלמה דיגיטלית טובה מהדיוטי פרי אין לי את הקטלוג (ניסיתי להשיג..) והקניה מהדיוטי פרי תקפה רק לעוד כהמ שעות... בכללי אני חושבת על המצלמות הבאות (אני רק מתחילה בכל הקטע הזה של הצילום): canon powershot A-70 olimpus C-740 olimpus C-300 HP- 735C וחשבתי שאולי ניתן להשיג אותם בדיוטי פרי... אם למישהו יש מושג האם הם נמצאות שם או כמה הן עולות אני אשמח לשמוע. ו...גם אם אתם יודעים באיזו חנות ניתן למצוא אותן במחיר סביר. תודה רבה !

ted

New member
תלוי לאן את נוסעת. הדיוטי פרי כאן

יקר רצח

פלטרון

New member
מישהי שאני מכיר קנתה NIKON 3100

מקווה שהודעתי מגיעה אלייך בזמן - מישהי שאני מכיר קנתה את ה- NIKON 3100 . המחיר - 450$ . החבילה כוללת 2 בטריות נטענות + מטען . ובאופן כללי - אם הייתי צריך להמליץ, אישית הייתי הולך על ה-CANON A70 או על ה- OLYMPUS C740 יש בינהן הבדל מאד משמעותי ... ה-C740 היא מצלמה עם זום ענק ( תקריב פי 10 לעומת פי 3 ) . אבל .. היא גם מצלמה עם יותר נפח ( יותר גדולה פיזית ) בסופו של דבר - אם חשוב לך הזום, כי את רואה עצמך לוקחת תמונות מרחוק- אז האולימפוס מתאימה . אם את רוצה ללכת על צבעים אמיתיים ואיכות תמונה טובה יותר (למי שאוהב יותר את סגנון התמונה של CANON ) - לכי על ה-CANON A70 . מכיוון שזו החלטה של הרגע האחרון - אישית הייתי שואל את עצמי אם אני מעדיף זום גדול , או מצלמה קומפקטית וקטנה . זה מה שאני חושב . אין צורך להתלבט ברוב - אני מאמין שלכאן או לכאן , "תיפלי" על מצלמה מעולה . זה רק עניין של העדפה . פלטרון

למעלה