שלג..... אני מקווה דכולכם ערים לראות את סה בחוץ.... למי דלא אני אנסה לארגן תמונה
1 1טל צוראל New member 15/3/07 #1 שלג..... אני מקווה דכולכם ערים לראות את סה בחוץ.... למי דלא אני אנסה לארגן תמונה
1 1טל צוראל New member 15/3/07 #2 שימו לב לשגיאות ההקלדה... זה נובע מהשעה המוקדמת בבוקר..... ודרך אגב, שמת לב לזה שכל פעם שעדי בן נון עוזב את הישוב ליותר מיומיים מתחיל לרדת שלג? מוזר לא? האם עדי הוא פיית החום? לעולם לא נדע....
שימו לב לשגיאות ההקלדה... זה נובע מהשעה המוקדמת בבוקר..... ודרך אגב, שמת לב לזה שכל פעם שעדי בן נון עוזב את הישוב ליותר מיומיים מתחיל לרדת שלג? מוזר לא? האם עדי הוא פיית החום? לעולם לא נדע....
H Hbentzur New member 15/3/07 #3 ../images/Emo105.gif עדי הוא פיה?! העיקר הוא שאני כל כך קרובה לסיום העבודת יחידה בספרות! חוץ מזה- היה שלג מקסים היום. כפיים לאמא טבע.
../images/Emo105.gif עדי הוא פיה?! העיקר הוא שאני כל כך קרובה לסיום העבודת יחידה בספרות! חוץ מזה- היה שלג מקסים היום. כפיים לאמא טבע.
ה ה ש ג ר י ר New member 17/3/07 #4 אני מוחה..... 8 חודשיים נשארתי בשביל שלג ופעמיים שאני עוזב הוא מגיע???מישהו מלמעלה מתנכל אלי