שלג!

miss lula

New member
שלג!

בנות, מחוץ לבית שלי בגבעה הצרפתית יש שלושים סנטימטר שלג! אין כמו ירושלים מכוסה בלבן. זה משרה אווירה של שקט על העיר ונותן הרגשה של שמחה בלב. יצאתי לטייל כבר בשמונה בבוקר והקסם של השלג שיורד באיטיות כמו איזה ריקוד עושה ממש טוב לנשמה! בואו לירושלים!!!!!!! אני מזמינה לשוקו חם! אלי.

יופי 1.5 סוכר../images/Emo3.gif

אלי,מה שלומך חמודה? שלג זה דבר יפיפיה!!!!!!!!!!!!!!!! ורומנטי
. אלי,מצפה לראות אותך במפגש הקרוב......

mondani5

New member
../images/Emo188.gifמיס לולה היקרה

תעשי חיים בלובן השלג,אותנו מכבדים בשטפונות ובברד..וקר..... אבל חם בלב. אנו נפגש בקרוב בע"ה בידידות אירית

מירבי*

New member
איזה כיף...שלג../images/Emo113.gif

הייתי באה בשמחה, אולי ביום שישי אם השלג לא יימס, בא לי לקחת את שי-לי ולבוא.. ומה שלומך יקירה? נשיקות..

miss lula

New member
תודה יקירותיי!

היום אני ובן זוגי עשינו טיול אחרון בשלג לפני שזה יהפוך לslush והרגליים ממש תובעות בתוך השלג עם כל פסיעת רגל. ענת מתוקה התגעגעתי אליך גם ומקווה לראותך ואת כולם בקרוב. מירבי אם יישאר שלג אני מאוד מאוד אשמח שתבואי עם שי-לי! אירית מחזיקה לך אצבעות! דניאל@זר שוב מוסרת לך את אהבתי. אלי

mondani5

New member
מיס לולה היקרה!!!

אני מקנאת בך!!!! תעשי חיים לנו נשארו 85 שעות!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!! בידידות אירית

בנדה1

New member
תשמעו קוריוז ברוח הפורום...

היום הגעתי בבקר במטרה לנקות מתוכנת כח האדם שלנו בעבודה את העובדים שכבר עזבו מזמן. הפעולה נקראת "דילול עובדים". בקיצור נכנסתי למשרד ובצורה הכי טבעית אמרתי לעוזרת שלי - "היום אנחנו מדללים עוברים..." נו כמובן שלא נרגענו איזה 10 דק'.

מירבי*

New member
בנדה..את מצחיקה...../images/Emo6.gif

סלי ואני קוראות את ההודעה שלך וצוחקות.. תראי מה זה תת מודע..זה מזכיר לי שפעם במסגרת איזה תפקיש מילאתי היו צריכים לבוא למקום שבו עבדתי אנשים שנחשבו v.i.p ואני..איך לא..כל פעם שהייתי צריכה להתעסק בזה אמרתי i.v.f....

mondani5

New member
../images/Emo24.gifבנדה וציצינה היקרות!!!

אתן תצליחו בגדול!!!! מחזיקה לכן אצבעות בידידות אירית

תודה לך אירית האצבעות עכשיו ../images/Emo45.gif

כולן תפוסות לתאומות שיהיה בשעה טובה קלה מהירה והכי הכי חשוב בריאות ורק בריאות אמן ואמן מחכות לשעת האפס.....

למעלה