שלג ../images/Emo47.gif ../images/Emo7.gif
לפני 5 שנים לערך, חיפשתי חתול עבור הבת שלי. חיפשתי חתול לבן ומיוחד, ואז כאן בפורום הזה נתקלו עיניי במודעה שמבקשת למסור חתול בדיוק כמו שחיפשתי. אז דיברתי עם הבעלים קבעתי שאגיע לקחת את החתול ועשיתי הפתעה לבת שלי שלא הפסיקה לבכות מהתרגשות שיהיה לה חתול כמו שביקשה. הוא היה חתול בית, לא ידע מה זה רחוב, היה חתול מתפנק, מקסים, נוח, סוג של בובה בדמות של חתול,,,,,,פשוט חתול מושלם, דרכו למדתי להכיר חתולים ולאהוב אותם. בו הייתי מאוהבת
והוא היה יפה, כל כך יפה.......... כמו שהיה יפה בנשמה שלו. הערב, לפני שעה , שלג מת
ככה פתאם. מהרגע שזיהיתי שמשהו לא בסדר אצלו, רצתי לוטרינר ותוך פחות משעה נפטר על השולחן שם. לא ידוע ממה, הוטרינר חושד בקריש דם, בזה הרגע מנתחים אותו כדי לגלות מה קרה שם?? והבת שלי ואני עדיין בהלם, לא מאמינות, לא מבינות, לא מעכלות איך ,, איך תוך פחות משעה הוא פשוט מת
אז רציתי להגיד מכאן תודה למי שמסר לי אותו, אם הוא עדיין קורא את הפורום ולהגיד לו שהוא מסר לנו את החתול המושלם שיכול להיות. ועכשיו צריך להתמודד עם החוסר
כל כך עצובבבבבב ולא מפסיקות הדמעות.
לפני 5 שנים לערך, חיפשתי חתול עבור הבת שלי. חיפשתי חתול לבן ומיוחד, ואז כאן בפורום הזה נתקלו עיניי במודעה שמבקשת למסור חתול בדיוק כמו שחיפשתי. אז דיברתי עם הבעלים קבעתי שאגיע לקחת את החתול ועשיתי הפתעה לבת שלי שלא הפסיקה לבכות מהתרגשות שיהיה לה חתול כמו שביקשה. הוא היה חתול בית, לא ידע מה זה רחוב, היה חתול מתפנק, מקסים, נוח, סוג של בובה בדמות של חתול,,,,,,פשוט חתול מושלם, דרכו למדתי להכיר חתולים ולאהוב אותם. בו הייתי מאוהבת