שלג על עירי?

שלג על עירי? ../images/Emo113.gif

סופת שלג מתקרבת מטקסס לאזור וושינגטון ... סופסוף! השלג אמור להתחיל מחר אחה"צ ולהמשיך עד יום חמישי בבוקר. הנה ההסבר של דני רופ: LOW PRESSURE OVER TEXAS THIS AFTERNOON WILL MOVE NORTHEAST... REACHING THE NORTH CAROLINA COAST THURSDAY MORNING. THE AIRMASS OVER THE MID ATLANTIC REGION IS VERY COLD...SO ANY PRECIPITATION PRODUCED BY THIS SYSTEM IS EXPECTED TO BE MOSTLY SNOW.

Yaniv-DC

New member
אתה לא מקשיב לתחזית?

כבר "דחו" את השלג ליום חמישי. וממש כמו בפעם הקודמת, יגידו בטח שהגיע אפיק לא צפוי ודחף את השלג לים
הסיבה? האוויר יבש מדי.

נראה לך?

תראה, הכל תלוי בחזאי. אז תפסיק לסמוך על החתיכים מהטלוויזיה ותעבור לACCUWEATHER.COM

ליילה

New member
אוי בנים בנים...

לא לריב בבקשה בשביל כמה טיפות של שלג... כן יהיה, לא יהיה, אצלנו כבר שלג עד הברכיים, אז אם אתם רוצים קצת, אני יכולה לשלוח לכם בשקית...
(אני אומרת לכם, החבר´ה מוושינגטון....)
יום כתום

שים לב יניב, תוציא ת´מגלשיים...

אנימציה של השלג המתקרב לאזור מהשעה האחרונה. מדליק, לא?

who can it be

New member
ואם את כבר שולחת להם

אז שלחי את זה בשקיות בהירות ולא חלילה בשקי-הגופה המוכרות יען כי לא נרצה שמקס יתבלבל ויחשוב שאילו שקי גופה המכילות את עלי-השלכת

Yaniv-DC

New member
נראה לך שיש חתיכים במזג אוויר?

חוצמזה סו פלקה אולי חתיכה (לגילה
) אבל חתיך היא בטוח לא (זה מאט אוקלנד, שהשבוע הסתובב לו גם בניישן חשוף חזה אך עמוס בחבר). בכל מקרה אני הולך להוציא את האף שלי החוצה עכשיו, הגיע הזמן להרביץ קצת חנוכה בתלמידי. ולילה - אולי במקום תשלחי כרטיס טיסה, נבוא לבקר?

WC

New member
שאלה אינפנטילית לחלוטין

אבל האסלה בכל ימיה מחוץ לכנען הייתה במקומות חמים, והיא טיפוס של חורף וזה נורא אירוני, נכון. והפעם היחידה שראתה שלג הייתה כשהייתה תקועה בלי חימום בבית כך שלהנות ממנו לא יכלה. ומכוון שבעזרת השם (היא תתחיל לשים בס"דים בהודאות שלה, זה מתדרדר מיום ליום), יש סיכוי שבשנה הבאה תהיה בניו יורק, היא חייבת לשאול. כרגע מושלג ניו יורק? זה מהותי מאוד. WC רוצה שלג!!!!!

ליילה

New member
תלוי באיזה ניו יורק

בניו יורק סיטי, הווה אומר מנהטן - ממש לא... אצלנו לעומת זאת, באפ סטייט, כבר לא זוכרים מה הצבע של הקרקע כי כבר שבוע ומשהו אנחנו תחת שכבת שלג ענקית (למרות שהיום יצאה לה שמש נחמדה..)

WC

New member
ברונקסוויל?

30 דקות ממנהטן באפ סטייט. או קלינטון או אנדייל על הדסון והמקום הרביעי זה בוורמונט ככה שבטוח יש שלג. אנשים זה משהו אחר. שאלה מהותית: חשמל, יש? WC בשנה הבאה

Yaniv-DC

New member
בלה, בלה, בלה.

נו שורף יקר, הגם אתה נפלת במלכודת הרייטינג המדוברת? כעת כבר 9:46 (הרבה אחרי "אחרי הצהריים"), בחוץ 2 מעלות, אפילו פתית אין באופק. החזר את המגלשיים לארון

Yaniv-DC

New member
וזה עדיין לא סותר את העובדה

שהשלג לא זלג לו ביום רביעי אחה"צ, אלא ביום חמישי לפנות בוקר

למעלה