שלג כבד בכותל !!!
G GangLandx New member 2/3/12 #2 בקיצור בהרבה מקומות בירושלים יורד שלג עכשיו .. מי שבאיזור ... יאללה תדווחו !
T TKDfighter New member 2/3/12 #3 רחביה מושלגת.. קשה לומר שלג כבד אבל שלג רצוף כבר 10 דקות הפתיתים דקיקים אבל המגמה כרגע היא התחזקות.
G GangLandx New member 2/3/12 #8 שים לב שעכשיו יש הקצה תנאים מושלמים לשלג בהרבה מקומות בירושלים ... תתחילו להנות חיכיתם לא ?
ל לביא1 New member 2/3/12 #10 כן זה נראה יור כמו שלג אני רק חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני חווה שלג בירושלים וזה משעשע כי זה ממש על הגבול של מה שאפשר לקרוא לו שלג
כן זה נראה יור כמו שלג אני רק חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני חווה שלג בירושלים וזה משעשע כי זה ממש על הגבול של מה שאפשר לקרוא לו שלג
Y yy77kk New member 2/3/12 #6 אבו גוש לבנה אשתי עובדת שם ומדווחת שיורד שלג כבר 20 דקות. צבע את הכפר בלבן.
ד דר ענן וויס New member 2/3/12 #12 התחבורה הופסקה,שלג כבד בצפון העיר! כל הסעות התלמידים חזרו והילדים חוגגים מאושר
I iymw45 New member 2/3/12 #13 תלוי איפה באפרת. יש הבדלים של יותר מ100 מטר בתוך אפרת. זה מאוד משמעותי!!! וזה אכן שלג כבדדדד