שלב שלישי!!

hilary22

New member
שלב שלישי!!

עכשיו זה נהיה עוד יותר קשה..! שאלות פתוחות 1. איך קוראים לאח של ג'ואל החבר של הילארי
2. תנו 3 סרטים/סדרות(לא תוחניות אירוח) שהילארי השתתפה בהם לא בתור שחקנית ראשית. 3. איך קוראים לדמות שהיל התנשקה איתו פעם ראשונה על הסט
שאלות נכון/לא נכון 4. הילארי מעריצה את סטיב מרטין מאז שהיא הייתה בת 5 5. להילארי יש משקפיים למרחק 6. הילארי בהתחלה הייתה אמורה להיות בשישי הפוך אבל היא דחתה את זה בגלל שהיה לה יותר מידי דברים לעשות 7.היילי דאף הייתה אמורה לשחק בסיפור סינדרלה 8. להילארי יש ברבי משלה שאלות אמריקניות 9. הילארי התחילה לשחק מגיל: א)6/7 ב)8/9 ג)10/11 ד)12/13 10. בגיל 15 וחצי הילארי הייתה חברה של: א)אדם למברג(גורדו) ב)אהרון קרטר ג)ג'ואל מאדן ד)לא היה לה חבר! זהו!!הפעם יש לכם עד יום רביעי!ואני מזכירה-למסר!

hilary22

New member
מי שעלה לשלב:

Sim§ MaN
חולה על רונוש
the blak angel
nofnof12
NoOop
מלכת הוילה
כל הכבוד!!!

NoOop

New member
עניתי ו...

אני מצפה שתחזירי לי תשובה כי כתוב שם הערה.

NoOop

New member
שמתי לב!! וכרגיל את עצבנית

כאילו לא יודעת מה קרה... ותקראי את המ שכתבתי לך!!

hilary22

New member
מי עצבני?

אני לא הייתי עצבנית וכן היא כן אמרה בראיון שאין לה משקפיים למרחק כי ילד אחד שאל אותה!!!ומי עצבני?

חח עוד נצל"ש

מה בקשר לחידון שהיה אמרתם שתחזירו אותו כי אני רוצה לדעת מתי הילארי נולדה!!

NoOop

New member
אהה זה החידון שלי.. חח

החזרתי אותו... אבל סגנון שונה. הילארי נולדה ב- 28 לספטמבר.. בכל מקרה אני עשיתי חידון... ואני ממשיכה אותו עוד מעט... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1235&msgid=67164174 הנה זה החידון הקודם. את כבר לא יכולה לענות אבל אני עושה חדש בעוד כמה דקות

השאלה היא באיזו שעה...באיזה תאריך

אני יודעת.. אגב יש לי שאלה יש לכם אתר שיש בו כל פרט ופרט קטן על הילארי?

למעלה