שלב ריצוף

• פותח הנושא onm1
  • פורסם בתאריך

onm1

New member
שלב ריצוף

אני בשלב טרום ריצוף ומחפש רצף איכותי (ריצוף מפולס ,גימורים יפים ...)? במחיר אטרקטיבי יש למישהו המלצה ?

נשמע כמו חלום

רצף איכותי במחיר אטרקטיבי. תנסה למצוא מישהו סיני. מחיר אטרקטיבי . ריצוף איכותי זאת כבר שאלה של מזל. או אם תצליח לקבל עליו המלצות קודמות.

זייס

New member
רק לא אצל אלוני ! אם תיתקל בבעיה אין לך עם

מי לדבר שם -רק עם עצמך ותיסכולך ! ואגב,עד כמה שידוע לי דווקא אריח סיני לא מומלץ .הוא נשבר בקצוות ומאד קשה לרצף איתו ועוד כמה בעיות -כדאי לברר טוב יותר כיון שאני לא מומחית רק מתוך שמועה.

msvnk

New member
אמנם מעצבן לשמוע

אבל בניגוד להרבה מקצועות אחרים, בריצוף באמת אין בעלי מקצוע איכותיים במחירים אטרקטיביים. בהרבה מקצועות בנייה אחרים כן אפשר, אבל בגלל שיש כ"כ מעט, ממש מעט, רצפים איכותיים, הם כ"כ מבוקשים שהם יכולים להרשות לעצמם (בצדק) לדרוש מחירים גבוהים. ריצוף הוא שלב מאוד מהותי בבנייה ואם הוא נעשה בצורה לא איכותית, התוצאות יכולות להיות ממש לא מוצלחות, ומעבר לבעיות שמתגלות עם הזמן, זה יכול להיות ממש מפגע אסתטי. הייתי ממליץ לכם לחפש רצפים איכותיים נקודה, לא זולים. תתמקדו בלמצוא רצפים שאתם יכולים לראות עבודות שלהם וששמעתם עליהם דעות חיוביות. לפעמים בגלל שהם כ"כ מבוקשים בגלל עבודה איכותית, הם מרשים לעצמם לעשות כל מיני קטעי םמסריחים כי הם יודעים שתמיד תהיה להם עבודה. אגב, באמת בלי קטע גזעני, רוב הרצפים האיכותיים הם תימנים, לא יודע למה זה ככה, אבל כמעט כולם הם ערבים אסייאתים או תימנים והאיכותיים הם בקרב התימנים. אולי עניין של מסורת.

binbal3011

New member
מחירים

הצעה של רצף סיני "זול" היתה ב 10% עד 20% (פנים/חוץ) מרצף ערבי מצויין שקיבלתי עליו המלצות וראיתי עבודות שלו. את התוצאה אני אוכל לשתף עוד שבועיים אבל ממליץ לרקאות עבודות, לדבר עם בעלי בתים שעבורם עבד מעבר למחיר.

מה זה מחיר אטרקטיבי ? מכיר רומני ב 60 ש"ח

ומכיר טריפולטאי ב 100 - שניהם עובדים מצוין ואנשים טובים מלבד זאת .

הרלונטיות קיימת אם כי מי שלא מכיר את הענף

יכול להשתומם עליה . כמו למשל הערבים הישראלים הם פחות טובים משל השטחים , בבניה . רצפים וטייחים טורקים הם מעולים בדרך כלל . תמיד מתנפלים לי עליהם ורוצים למשוך ממני אותם לעבודות אחרות . מישהוא אמר כאן שרצפים תימנים הם טובים . הרומנים גם הם בעלי מקצוע מעולים שגם בתור שכירים נותנים הספק מצויין , לא רק בבניה . יכול להיות שאלו הן רק סטיגמות אבל זה רק אנושי לקטלג כך .

תלוי לאיזו עבודה - לעבודה קטנה ולא חשובה כלכך

אני לוקח את אנדרי ב 60 ש"ח גם כי הוא עובד בעצמו לעבודה גדולה ורצינית שצריך לסיים אותה בהקדם האפשרי אני לוקח את יהודה ( כי הוא בא עם שני אחים שלו שהם גם כן רצפים מעולים ) ב 100 והוא שווה כל שקל .

onm1

New member
100 זה קצת יקר

אני אנסה למצוא מישהו דרך המפקח בכל זאת תודה

binbal3011

New member
איזה ריצוף?

ריצוף קרמיקה פשוט יכול להיות סביב 60 ריצוף אבן יקר יותר - סביב 80-100 ש"ח ריצוף אבן בחוץ יקר אפילו יותר - יכול להיות סביב 180, תלוי מה עושים

אני לא עוסק בריצוף אבל אני יכול לספר

שכל מי שלקח את יהודה שילם בכיף ועוד הוסיף טיפ שמן גם לי הוא ריצף את הבית ,ממש תענוג , ממני הוא קיבל טיפ של 2500 ש"ח כאשר כל העבודה עלתה 46000 ש"ח . חשוב לציין שה 100 ש"ח למ"ר זה כולל הכל , כולל פנלים ורובה וכולל גירונגים במקלחות . במקלחות הוא עובד עם פלס לייזר כך שאין ספק שהעבודה יוצאת כמו שצריך .

גוליגל

New member
אפשר פרטים של יהודה המומלץ הנ"ל?

ואם אנדרי מומלץ בעצמו - אז גם את שלו
תודה!

jon boy

New member
שלב ריצוף

אוליי אצלנו בבית ספר לריצוף תמצא מחיר אטרקטיבי וגם עבודה איכותית פטנדית ייקית בעיקר אצלי, בדיוק מסיימים קורס ריצוף במיכללה לבניה מבטיח לך עבודה יפה ואיכותית ,(תשלום בסיום העבודה) בכלל למי שמעונין בעבודות ריצוף ,טיח, שפכטל צבע בנייה הריסה שלכם לתמיד יאקי הצבעי 0548002795

למעלה