שלב רבע הגמר אם ננצח את הפועל ת"א מחכה לנו הגרלה די נוחה נגד מכבי קריית גת בחוץ. יאללה חייבים לנצח.
B blueman1 New member 24/3/03 #1 שלב רבע הגמר אם ננצח את הפועל ת"א מחכה לנו הגרלה די נוחה נגד מכבי קריית גת בחוץ. יאללה חייבים לנצח.
B blueman1 New member 25/3/03 #3 למה אתה מזלזל ביכולת של הקבוצה אני דווקא חושב שעם קצת אמונה בקבוצה אנחנו יכולים לנצח
B blueman1 New member 25/3/03 #5 עדיין, זה התואר היחידי שהם יכולים להשיג השנה. ואל תשכח שאם זוכים בגביע אז גם מקבלים כסף!
E eladhagever New member 25/3/03 #6 מוצארט צודק! אחרי ההפסדים לבני יהודה והפועל פ"ת בבית, היחיד ששמח מבין האוהדים של ב"ש היה זינו! הוא שילם במשך חודש משכורת נקייה, בלי פרמיות!!!
מוצארט צודק! אחרי ההפסדים לבני יהודה והפועל פ"ת בבית, היחיד ששמח מבין האוהדים של ב"ש היה זינו! הוא שילם במשך חודש משכורת נקייה, בלי פרמיות!!!
A AK15 New member 25/3/03 #7 תאמינו לי שאם הקהל יגיע ויעודד כל משחק השחקנים יתייחסו בסופר רצינות למשחק ואני מבטיח לכם שכמעט בטוח שננצח את הפועל ת"א במקרה כזה
תאמינו לי שאם הקהל יגיע ויעודד כל משחק השחקנים יתייחסו בסופר רצינות למשחק ואני מבטיח לכם שכמעט בטוח שננצח את הפועל ת"א במקרה כזה
B blueman1 New member 25/3/03 #8 אני בדעה של AK15, חייבים להמשיך ולעודד כי רק ככה יש סיכוי לעבור את הפועל ת"א ולהעיר את השחקנים