שלב ראשון

• פותח הנושא myd26
  • פורסם בתאריך

myd26

New member
שלב ראשון

שלוםםם רכשתי היום מכשיר DVD קורא DIVX כמובן של חברת APEX דגם DVX-2102. עשיתי חיפוש פה בפורום במאמרי הפורום בשאלות ותשובות, בגוגל, באתרים דומים נוספים והסתבכתי, העמיסו עלי כל כך הרבה מידע שבקושי אני יודע לעשות PLAY. צרבתי סרט עם תרגום כקובץ נלווה פעם ב SUB פעם ב SRT וגם שמתי שמות קובץ זהים במדויק לכל אחת מהסרטים. הסרט מתנגן במכשיר אבל הכותביות לא מופיעות. 1) איפה אני בכלל בדוק אם אני צריך לעדכן את הנגן? 2) איך בכלל עושים את זה? מה אני מחבר אותו למודם ? :)

myd26

New member
נראה לי אני קרוב להרוס את ה DVD

איש לא יכול לתת לי לינק או הסבר או מאמר או קצה חוט?

myd26

New member
קראתי וקראתי וקראתי

וכמו שאמרתי , כל כך הסתבכתי... אף אחד פה לא יכול להגיד לי בכלל אם הדגם הזה תומך בהוספת כתוביות בנפרד???

musichunter85

New member
טוב...

אני קניתי את הדגם השני (2400) ביום חמישי. הם תומכים בכתוביות עצמאיות, אבל בכמה תנאים: א. הכתובית חייבת להיות בפורמט SRT. ב. הן חייבות להיות באותו שם בדיוק כמו הסרט (מלבד הסיומת, כמובן). ג. חייבים שהכתוביות יהיו הפוכות. כלומר: המכשיר מיישר אותן לשמאל המסך, והופך את כל התוכן. לכן יש תוכנה שנקראת SubFix (אתה יכול לחפש אותה באינטרנט, או לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת אימייל שלך ואני אשלח לך אותה. היא רק כמה קילו-בייטים), שממירה קובץ כתוביות מ-SRT רגיל להפוך, שהמכשיר יראה אותן ישר. ד. אם אחרי צריבה בתנאים הנ"ל עדיין הוא לא מראה את הכתוביות, נסי ללחוץ על כפתור Subtitles (בשלט שלי, שלמיטב ידיעתי זהה לשלך, זה הכפתור השמאלי בשורה מתחת לחיצים).

למעלה