שלב הגמר|אבטיח|

p r u d e n s

New member
שלב הגמר|אבטיח|

the coockie girl "אני חייבת להגיד שלהיות מקובלת זאת לא עבודה קלה, אני צריכה תמיד להראות מעולה, בנים כל הזמן מתחילים איתי והבנות מחקות את כל מה שאני לובשת" (מתוך "ענת-סיפורה של שקרנית פתולוגית") ODana"ובכן, חבר המושבעים - הגעתם להחלטה?" "אדוני השופט, אנחנו מאשימים את הבהמה באי ציות לחוקי משטרת האופנה ובפיגוע אסתטי מסוכן לציבור!" p r u d e n s "היום נלמד להכין שווארמה. יש מתנדבים?" כל בנות הפורום (והעולם) דחפו את מאתיים הקילוגרמים של ענת אל הסיר. (מתוך "מאכלי ענת-המדריך השלם") ורק שיהיה ברור: החלטתי להכניס חתימה שילי רק בגלל שרוני הציעה לי לעשות את זה. נ.ב. אייקוני הקיץ נעלמו!!! הם נעלמו!!! נעלמו, איי טל יא! איפה טיחי?! טיחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!

p r u d e n s

New member
בדיקת חתימה

קוראים לו טיחי, טיחיטיחיטיחי, והוא (היה) שילילי, לילילילילילי ועוד משהו: בגלל שהתפנה לי מקום החלטתי לאמץ אייקון חדש בשם בני. תכירו: |בזז| כמובן שהוא לא יכול למלא את הגעגועים לטיחי, אבל...

Roniii

New member
../images/Emo185.gif אם כבר חורף אז שיהייה שוקו!!

נראה לי שנכניס את חתימות חצי הגמר לסקר ונפתח הצבעה - דנה מה את אומרת????

p r u d e n s

New member
טוב...|טיחי|../images/Emo16.gif

ראיתי שיש הרבה ביקוש לדבורים כאלה אז החלטתי לאמץ שוקו נטוש, ובני מצא משפחה אוהבת בפורום אחר. נא להכיר את:
שוקי.

Roniii

New member
../images/Emo78.gifמזל שפיצה זה רב עונתי...

פרודנס, סחתיין על שוקי החמוד. הוא כבר הולך לבד? אצלי הפיצה עדיין זוחלת בכל הבית. פפפפפ.... ילדים... זה לא פשוט....

p r u d e n s

New member
צ'מעי,../images/Emo185.gif|טיחי לנצח בליבי|

אני אוהבת את שוקי, והוא מתפתח מאוד יפה. הוא כבר הולך לבד ומתהפך במיטה וגם צומחות לו שיניים.. אז מתי סקר החתימות יהיה מוכן?

Roniii

New member
../images/Emo78.gifפרודנס, כתבתי לך מסר../images/Emo36.gif

שאומר, בקיצור - תפתחי הודעה עם שלוש החתימות שעלו לגמר, ואנחנו נכניס לסקר. והפיצה
שלי היתה היום מקסימה ואמרה "אמא". שיואו, איך התרגשתי

the cookie girl

New member
הוסמקתי ../images/Emo9.gif

פרודנס אני משתתפת בצערך על העזיבה של טיחי אבל תזכרי שהוא יחזור בקיץ הבא... ואיך הולך השלב הבא? הצבעות? הרכב שופטים?

ODana

New member
../images/Emo23.gifהשלב הבא:

פרו (היא פרודנס)
(היא השופטת)
(היא האלילה)
- מכריזה על שלושת החתימות שעלו לגמר, בהודעה חדשה
. אנחנו מכניסות את זה לסקר
, וכולם כולם כולם מצביעים... יש הבנה

p r u d e n s

New member
אווווווו../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif|טיחי לנצח בליבי|