שלב א הסתיים

שלב א הסתיים

פתחתי את הפאזל החדש שלי של מפת העולפ של פיטניק המטאלית חשבתי לעצמי איזה יופי לפאזל יש פספרטו משהו אני לא אצטרך להוסיף לבד רק לא חשבתי שכל הפספרטו בצבע אחד זהה לחלוטין!!!! אז עכשיו ישבתי להרכיב רק את המסגרת בסביבות שעה. בשעה טובה היא גמורה אחרי שהייתי צריך עוד לחפש חלק אחד אחרון ששמתי לא במקום הנכון... רק עוד 872 חלקים וסיימתי :) אבל לאן יש לי למהר?

מממאיה35

New member
סליחה על הבורות

אבל מה זה פרספרטו? לא הבנתי כלום מההודעה שלך
, ותמונה תתקבל גם היא בברכה

פספרטו זו

המסגרת ששמים סביב התמונה כאשר עושים מסגור מסגרת בצבע אחד שתתאים לתמונה ולמסגרת החיצונית כל המסגרת בצבע בורדו מבריק זהה ולקח זמן ופשוט ניסוי עם חלק חלק עד שכולם התיישבו במקום

האדרים

New member
במקרה כזה, למה להתחיל עם המסגרת?

בפאזלים כאלה, כשחלקי המסגרת דומים - למה לא להתחיל עם החלקים הפנימיים יותר? ככה עשינו עם מערכת הכוכבים. כשיש לך את החלקים הפנימיים הקרובים למסגרת, הסיכוי לטעויות קטן. גם בפאזל שאנחנו מרכיבים עכשיו, ארבע העונות, יש מסגרת אחידה מסביב לפאזל ומספר מסגרות פנימיות בעלי מאפיינים דומים. קרה לא אחת, שחלקים שנראו טוב ביחד התבררו כלא מתאימים, לאחר שהחלקים האחרים (והשונים) ניסו להשתלב במקומם. העיקר, לא להתייאש. כל אחד והדרך שלו... בהצלחה!

הפאזל ברובו כסוף וכיף לסיים עם הקשה

זה הלינק לפאזל: http://www.seriouspuzzles.com/pia5577.html תוכלו לראות את הפספרטו הבורדו שמסביב אני אישת מעדיף להתחיל עם איזה אתגר שכזה שאחריו שאר הפאזל יראה לי כיפי :)

נקנה באינטרנט

באתר של serious puzzles שפירסמו פה פעם האדרים קניה מאוד מולחת של 3 פאזלים, אחד הנ"ל של פיאטניק ושניים נוספים של חברה פולנית של 1500 ו- 300 סה"כ העלות כולל משלוח לארה"ב (משם הביאו לי) 240 ש"ח שווה!!!

למעלה