שלבקת חוגרת

tilit

New member
שלבקת חוגרת

שלום אני חולת לופוס, לפני חמש שנים חליתי בשלבקת, היו לי שלפוחיות לאורך יד ימין אושפזתי לשבוע ימים וקבלתי אנטיביוטיקה לוריד ומאז יש לי כאבים מאוד חזקים בכתף ימין וגם בגב אני ממש לא ישנה בלילה פניתי לרופא שלי והוא הציע כדורים להקלה מכוון שאני שותה המון כדורים ללופוס יש אזשהי דרך טבעית להקל על הכאב?? תודה.

לופוס והשלבקת

אפשר לטפל ב 2 המחלות בעזרת BIOMAGNETICS הלופוס הוא מחלה אוטואימונית והשלבקת הוא סוג של הרפס הנוצר ע"י חידק המקנן בגוף וכשמערכת החיסון קורסת יש לו כר נרחב לפעולה. חוץ מהשיטה הנ"ל ניתן לטפל בבעיה בעזרת הZAPPER שהוא מכשיר במפיק תדרים לסילוק כל מיני חיידקים ופרזיטים מהגוף

tilit

New member
שלבקת חוגרת

קראתי בעיון את המידע ששלחת. תודה. אך לא מצאתי במידע פתרון מעשי לכאבים האיומים שאני סובלת מהם בלילות. אודה לך אם תוכלי לתת לי עצה כדי להקל על הכאב (תרופה או כדורים טבעיים או אוכל מסויים... משהו.)

מצטערת , לא הבנתי.. ../images/Emo163.gif

tilit יקרה , האם את מחפשת פתרון לכאב הכתף שנובע לדעתך מזריקות האנטיביוטקה או כיצד הרפואה הסינית רואה את הלופוס והשלבקת חוגרת . לגבי החלק הראשון ישנם כדורי הנקראים MSM relief ויכולים אולי להקל על הכאבים .( מדיווחים של מטופלים הכדורים מתחילים להשפיע תוך 10-14 יום.) לגבי החלק השני , כפי שצויין פה לופוס זוהי מחלה אוטואימונית המצריכה טיפול מעמיק לחיזוק כמעט כל המערכות.. בריאות יעל

את יכולה לנסות את הליזין...

אין לי ניסיון איך השלבקת חוגרת מגיבה לליזין אבל הרפס נבלם יפה.... אני מאמינה שזה יקל על הכאבים, אבל לא יודעת תוך כמה זמן... אני ממש לא מכירה פתרונות אחרים, מלבד אולי מיץ נוני, שהוא עוד פחות ספציפי, אבל יש לו אפקט של שיכוך כאבים. אני רק מבקשת, שאם את מנסה את ב- L-ליזין, תשמרי איתי על קשר, למעקב, וגם אשמח לדעת איך הוא משפיע, ובעיקר תוך כמה זמן... תתחילי עם 3 בלילה לפני השינה ותשמרי על קשר דרך תפוז מסרים נאוה

למעלה