שלבי יציאה מחלום...??

שלבי יציאה מחלום...??

שבוע שעבר בשישי בערב חלמתי חלום באמצע החלום מרוב שהוא היה לא הגיוני כנראה- התחלתי לשאול את עצמי " איך יכול להיות שזה קורה ??" " אולי אני בחלום ? " ואז החלום הלך והתבהר ונעשה מציאותי.. משום מה , כנראה מרוב הסקרנות שלי לגלות שזה באמת חלום ניסיתי לצאת מימנו והיציאה מהחלום זכורה לי כאילו אני נמצאת במוח של עצמי רק בקטן ואני הולכת ומסתחררת עד שאני ניפלטת החוצה והחלום נגמר מה שרציתי לשאול זה...איך יציאה מחלומות זכורה לכם ? יש מין נוהל יציאה קבועף. או שכל אחד יוצא בדרך אחרת..? או שאתם לא מרגישים שיצאתם ואתם כבר בחוץ<? הרגשתי שיש מין שלבים שאני צריכה לעבור כדי לצאת החוצה , הגיוני ?

silverhawk

New member
מעניין

לא יצא לי לחוות משהו כזה, אבל אני בטוח שבהוליווד היו מתלהבים מזה.
בכל מקרה, אין שלבים קבועים ליציאה מחלום. יש כאלה שפשוט מתעוררים בפתאומיות, יש כאלה שעוצמים עיניים, פוקחים אותן ומגלים שהם ערים, ויש כאלו שנכנסים לחלום אחר. בקיצור, יש ויש ויש. סובייקטיבי.

וולפהרט

New member
כשחלום נשבר לי נגד רצוני

יש רק שחור ואז אני מתעוררת\ חוזרת לחלום בחלומות רגילים אין לי מושג. נראה לי שזה פשוט זורם לתוך חלומות אחרים

אה כי..

חשבתי אולי פשוט כמו שיש שלבי כניסה- עם המכשפה נגיד או השיתוק שינה אולי גם יש יציאה ? כי זאת היתה הרגשה מאוד פיזיולוגית..לא הרגשתי שזה פרי דמיוני הרגשתי שזה משו שקורה לכולם- אולי גם כמנגנון הגנה על הגוף בקיצור לילה מוזר :p אבל הוא השיב אותי חזרה לפורום- כבר מזמן לא חשבתי על חיצלולים

למעלה