שלא תבינו לא נכון....

shellush

New member
שלא תבינו לא נכון....

אני לא בעד שרון ולא בעד מצנע (אם כבר עדיף מצנע, אבל שניהם לא בחירה מבחינתי). אני מרגישה שהמדינה הזו יתומה!! מדוע מרצ אף פעם לא הגישה הצעת חוק שחמישה אחוזים (לפחות) ממשכורתם של הח"כים כולם יעברו לעניים??? ולנכים??? נכון שגם אף מפלגה אחרת לא הציעה אבל זה העניין, שממרצ ציפיתי ליותר, מבחינה חברתית!

smile2life

New member
תמיד

תמיד את יכולה לפנות ולהציע לאחד\ת הח"כים\יות שלנו את הצעת החוק הנ"ל.

דוגמה אחת

היא למשל שיוסי שריד ויתר על ההטבות המגיעות לו כיושב ראש האופוזיציה, אותן הטבות הניתנות לחברי הממשלה .

FLASH333

New member
הוא וויתר?

ולאן ההטבות האלו הלכו? ולמה נראה לך שמרצ או שכל ח"כ אחר יעשה את מה שאת אומרת? למה נראה לך שלמרצ אכפת ממך?

nonick2k2

New member
ויוסי שריד ויתר על המכונית המשורינת

ששוביה 1.5 מליון ש"ח! הוא מסכן את עצמו.. בשבילך ובשביל כולם. אז אל תאמר לי שהוא לא אכפת ממנו.

ronen1981

New member
הרצח של רבין לדעתי היה אסון לאומי.

מכל בחינה שתבדוק את זה. אני מאמין שאם רבין היה חיי ספק אם אוסלו היה מתדרדר לאן שהתדרדר ,ואני מאמין שרבין היה מונע התקדמות לואי עד שהפלאסטינים יעמדו בהתחיבויות קודמות (אמרתי שאני חושב שביבי טיפש ושחצן??) והיה מבין מה שברדק לא הבין וכתוצאה מכך הביא עלינו את האינטיפדה. מכל מקרה חשוב להבין במקרה של רבין הכתובת היתה על הקיר היו איומים היתה הסתה והיתה לכאורה שמירה עם אנשי שב"כ ורכב משורין (שהרבה עזר לו אה..). יוסי שריד אם אכן סירב על הרכב משורין (צריך לראות בתמורה למה) כפי הנראה אין איומים ממשים על חייו או "כתובת על קיר" ולכן(ויתכן מאוד סיבות) מרגיש שאין צורך בכך. מה שאני אגיד לך שכן מי צריך להיזהר זה מצנע שבמקרה שלו הכתובת היה על הקיר תרתי משמע. כמה שאני לא אוהב תדעות שלו אף אדם לא צריך למות בשל דעותיו הלגטימיות (מפגרות ככל שיהיו) במדינה דמוקרטית. אני יודע שמצנע לא יזכה לכהן כראש ממשלה משום שיעיפו אותו מתפקיד יו"ר העבודה קודם לכן. (הדברים נכתבו על דעתי האזרח רונן.)

רונן, עד לאן תגיע הדמגוגיה שלך?

ההסתה נגד שריד תמיד הייתה קיימת, האם אתה לא זוכר את הדברים אשר אמר עליו בזמנו הרב עובדיה יוסף?

shellush

New member
אני יודעת את האמת!!!

יוסי שריד לא ויתר על המכונית המשוריינת, אני שכנה של הבן שלו ואני רואה אותו תמיד מגיע עם המכונית המפוארת המשוריינת ועם פמליה של מאבטחים ונהג שמחכים לו למטה כל זמן הביקור הכי פרטי שלו (שאורך לפעמים שעות) אצל בנו כלתו ונכדתו (שהם מקסימים, אגב).

דובי123

New member
אם מקבל חדשה - כיצד ויתר?!

וכמה עולה החדשה? מוצדק, לא יכול להסתפק בישנה?

nonick2k2

New member
תקרא את התגובות לפני שאתה כותב

אמרתי למעלה שמחיר המכונית - 1.5 מליון ש"ח.

DRYICE

New member
שריד לא הולך ברגל,

יש לו מכונית שהוא קיבל עקב היותו ח"כ ויש לו הגנה של השב"כ עקב האיומים שיש על חייו. השב"כ אמר ששריד צריך להיות במכונית משורינת, ואישרו את העברת התקציבים והכל, ושריד אמר שהוא לא מוכן שיבזבזו 1.5 מליון ש"ח על מכונית חדשה, הוא מרוצה מזאת שיש לו, וכך שריד תוך כדי סיכון חייו של עצמו חסך 1ץ5 מליון ש"ח לקופת המדינה. DRYICE נציין שיוסי כץ מהעבודה, היה פעיל להורדת שכר הח"כים, חבריו למפלגה לא אהבו את הרעיון, ולא הסתפקו בלהורידו למקום לא ריאלי זרקו אותו מהרשימה. בו בזמן סילבן וחבריו באוצר, דאגו במחטף קטן לשנות ניסוח במעט של הצעה של יוסי כץ שהתוצאה שלה היא העלאת שר הח"כים ביחס לשכר הממוצע בדיוק הפוך מהכוונה המקורית של כץ.

למעלה